T Tnnet Ten Gelen Fatura !!
-
Arkadaslar az önce bi fatura geldi ttnet ten faiziyle maiziyle birlikte 500 küsür lira . Ancak şimdi şöyle bi sorun var ki benm internet hesabı ttnet değil tellcom. Bu gelen fatura neyin nesidir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
-
kazıktır kazık :) yazık vallaha
-
blacksmith bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar az önce bi fatura geldi ttnet ten faiziyle maiziyle birlikte 500 küsür lira . Ancak şimdi şöyle bi sorun var ki benm internet hesabı ttnet değil tellcom. Bu gelen fatura neyin nesidir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
-----------------------------
oha geçmiş olsun -
Arayıp bilgi almak daha mantıklı gibi
-
Bi de yazmayı unuttum 2-3 yıl önce bizim ttnet hesabı vardı acaba o kullanmadığımız ayların faturası birikip birikip böylemi oldu? :S
-
blacksmith bunu yazdı:
Bi de yazmayı unuttum 2-3 yıl önce bizim ttnet hesabı vardı acaba o kullanmadığımız ayların faturası birikip birikip böylemi oldu? :S
yok merak etme öyle değildir :D 4 ay falan ödemeyince ihbarname gelio zaten başıma geldiğinden biliyorum :D -
hocam manyakmısın 500 tl girmiş hala forumda yazıosun gidip arasana tt yi :D bi öğren sonra buraya yaz merak ederim ben şimdi :D
-
blacksmith bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal kullanmadığın hattı neden kapattırmıyosunki??
-
hocam bilgi almayla felan hiç uğraşma besbelli seni soymaya çalışmışlar.. sen de göster dişini onlara. git avukatına söyle, konuyu bir-iki araştırıp koysun mahkemeye... 500 lira onlar senden almaya çalışırken sen onlardan 500milyar al...
-
karaconda bunu yazdı:
hocam bilgi almayla felan hiç uğraşma besbelli seni soymaya çalışmışlar.. sen de göster dişini onlara. git avukatına söyle, konuyu bir-iki araştırıp koysun mahkemeye... 500 lira onlar senden almaya çalışırken sen onlardan 500milyar al...
-----------------------------nettin sen hacı :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------blacksmith bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal kullanmadığın hattı neden kapattırmıyosunki??
-----------------------------2yıldır ödenmeyen faturaya bi uyarı gelmezmi hocam anlarlardı