T60 Tanıtıldı Tanıtıma Özel Fiyat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Geçen yılın en çok satan ( grand prime ile birlikte ) telefonlarından t50 nin bir üst modeli t60 bugun basına tanıtıldı

ön sipariş verenler için cihaz 999 tl yerine 799 tl ye alınabilecek , hazıran temmuz bandında dağıtımına başlanacak olan cihaz

bayilere ulaştığında ise fiyatı 999 tl olarak piyasaya sunulacak.

Teknik özellikler

Qualcomm'un 64 bit desteği sunan 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi

2 GB RAM

5 inç büyüklüğünde HD ekran

16 GB Dahili ve SD kart desteği  ( t50 de yoktu )

cihaz yine zte yapımı 

13 mp arka 5 mp ön kamera ( sony lens )

android 5.0 lolipop

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

t60_2.jpg%20%28580×329%29

cihaz bu fiyata alinabilecek 799 tl piyasadaki en iyi telefon. eskortla meskort ile kıyaslamayın. Snapdragon 615 saolsun

PanxeR tarafından 08/May/15 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Orjinal Marka ve Model : ZTE Blade S6

http://www.youtube.com/watch?v=5li3_lcU5Wg

Arka kısım her ne kadar çelik gibi gözüksede aslında plastik. Fiyat / Perfornmans açısından güzel bir cihaz. İçerisinde çok fazla gereksiz Turkcell uygulamaları var. Hem ramin hemde şarjın amına koyar. Alırsanız root yapıp silin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

t50 güncelleme gelmiyecekmiş muhtemelen bunada sonraki güncelleme gelmez...

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

t40 idi yanlış hatırlamıyosam enesin abisine almıştık. Ne berbat bişeydi. 2.aydan sonra donmalar ararken göstermemeler falan. Dokunmatiği ayrı sıkıntı. Ben pek tawsiye etmiyorum

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı

t40 idi yanlış hatırlamıyosam enesin abisine almıştık. Ne berbat bişeydi. 2.aydan sonra donmalar ararken göstermemeler falan. Dokunmatiği ayrı sıkıntı. Ben pek tawsiye etmiyorum

t50 ve t60 önceki serilerden iyi t50 alan herkez memnun mesela , tabi ben alirmiyim hayır :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    irwa bunu yazdı

t50 ve t60 önceki serilerden iyi t50 alan herkez memnun mesela , tabi ben alirmiyim hayır :D 

Valla hocam kardeşim aldı t50 berbat bişet kalite yok hız yok fiyat çok hızlı düştü keslinlikle ızak durulmalı diye düşünüyorum . 800 e alırsınız 6 ay içeriisnde 400 e alıcı çıkmaz :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell'in telefonlarının kasmasının ana sebebi donanımdan kısmaları ve gereksiz uygulamaları. Turkcell T50 ile artık donanımdan kısmayı bıraktılar.

http://www.youtube.com/watch?v=5zTs7HZ5jDg

Mesala videoda görüleceği üzere tonla Turkcell uygulaması var telefonda. Root yapıp bunlar silinirse telefon kendine gelir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    irwa bunu yazdı

Valla hocam kardeşim aldı t50 berbat bişet kalite yok hız yok fiyat çok hızlı düştü keslinlikle ızak durulmalı diye düşünüyorum . 800 e alırsınız 6 ay içeriisnde 400 e alıcı çıkmaz :)

hoca t50 cıktıgında 699 tl di , o fiyata en iyi telefondu 

samsung aliyorsun ucuz oda kasıyor 

arkadaşın dediği gibi turkcell uygulamalarını siler , rootlar adam gibi arayüz koyarsanız telefon rahatlar nefes alir verir 

:) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

T60 mı tavsiye edersin, yoksa daha önce önerdiğin lenova mı ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı

T60 mı tavsiye edersin, yoksa daha önce önerdiğin lenova mı ?

Lenovo nere bu telefon nere ? Lenovo üst düzey cihaz. Bu ise orta düzey.

Toplam Hit: 2025 Toplam Mesaj: 18