Taahhüt Bitti Hangi İnternet Paketi En Uygun Şu Anda?
-
muaythaist bunu yazdı
yeni konu açmayayım dedim
Benim de taahhütüm bitmiş sanırım, ttnet 8 mb - 50gb AKK sonrası 3 mb'ye düşen internet faturam genelde 40 küsür gelirdi, bu ay 61,25TL geldi. aynı zamanda 16TL civarı telefon bile bağlı olmayan hat parası ödüyorum.
İstanbul üsküdar mimarsinan mh'da oturuyorum, son sorduğumda fiber altyapı yoktu.
velhasıl önerilerinize açığım arkadaşlar. şu an hat + 8mb internete 80TL'ye yakın para ödüyorum.
firma mı değiştiriyoruz, taahhüt mü yapıyoruz, şu faturaları biraz kısalım istiyorum.
nedir en etkin güncel önerileriniz?
edit: bu arada akk/akn falan olacaksa, limiti geçtiğimiz zaman fatura kitleyecek bir tarife olmasın, en kötü 3mb'ye falan çeksin hızı.
vodafone supernet önerilmiş konuda, inceledim şunu gördüm, kapattım, bi de kota takip edemem:
29. ADSL kotamı aşmam durumunda ayrıca ücret ödenir mi?
Evet. Sağlanan indirim aylık ADSL sabit ücretini kapsamaktadır. ADSL paketinin limit aşım ücreti ayrıca faturalandırılır. Limit aşım ücreti mbps başına vergiler dahil 0,012451 TL'dir
Hocam o sorular standart. Yani kotalı paketi alırsan geçerli olan soru-cevap
-
myblackworldweb bunu yazdıHocam o sorular standart. Yani kotalı paketi alırsan geçerli olan soru-cevap
hocam ben şu an 50gb akk'li 8 mbit internet kullanıyorum ttnet'ten.
50gb'yi geçince faturama ekstra ücret yansımıyor, ama hızım 3 mb'ye düşüyor.
hiçbir zaman akk'yi takip etmedim, yavaşladığı an geçmişim dedim. ama geçtim diye fatura kitleyecek olan bir tarife özgürlüğüme ters, bana göre değil (:
muaythaist tarafından 18/Oca/15 09:01 tarihinde düzenlenmiştir -
up olsun akşamcı tayfa da görsün.
ttnet taahhütüm bitti, telefon bağlı olmayan hat + adsl 80TL fatura geliyor. öneri var mı?
-
benim taahhüt biteli 2 yıl oluyor neredeyse
1m sınırsız internet 45 kitliyorlar, vodafone net
ttnet herzaman en iyisi olabilir lakin kopma derdi çok var canı sıkıldıkça kopan net ünvanı onda
-
endenius bunu yazdı
ttnet herzaman en iyisi olabilir lakin kopma derdi çok var canı sıkıldıkça kopan net ünvanı onda
vodafone net e başvuru yaptım. memnunmusunuz hocam siz ?
-
TTNet 24 mb + modem. Yalın internet 75 gb akn. 56 lira veriyorum hocam ama hangi paket oluyor bilmiyor bi ara sor istersen
-
Eğer altyapı varsa Turksat Kablo hizmetlerini tavsiye ederim.
Örnek kampanya:
-
Superonline iyi ben kullandım iki sene iptal ettirdim işe felan geç gidiyor diye kardeş netsiz olmuyor tekrar baglatcam .
-
LinkinMeTiN bunu yazdıendenius bunu yazdı
vodafone net e başvuru yaptım. memnunmusunuz hocam siz ?
daha önce ttnetteydim kafasına göre net kesilir günde 50 defa net gider gelirdi
vodafone nette net hızı ile ilgili sorun yaşamadım, nette düşmez kolay kolay
sadece 1-2 defa santralden dsl portumu çıkarmışlar bağlatmak için akla karayı seçtim
la diyorum dsl ışığı yanmıyor karı bana beyfendi bağlı görünüyorsunuz diyor :D
müşteri hizmetleri ile aranızda şu konuşmaların geçmesi kuvvetle muhtemel oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=Ywfk2z1yZf4
:D
-
JOE bunu yazdı
Eğer altyapı varsa Turksat Kablo hizmetlerini tavsiye ederim.
Örnek kampanya:
bu kampanya çok iyiymiş, tam benlik 10mbps 50gb akn geçince 3mbps 32TL.. 12 ay taahhüt istiyorlar..
aradım altyapı hizmeti benim adrese var mı diye, sistem arızalı göremiyoruz sonra arayın dediler (:
bu arada vodafone akn'yi geçince hız düşürme değil fatura kitleme olayı yapıyormuş, vodafone net kullananlardan bir bilgi alabilir miyim?