Taahhütsüz İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Merhabalar , taahhütsüz internet almak istiyorum , yani 12 ay 24 ay gibi bir sözleşmeyle ugrasmak istemiyorum. Belki de 10 ay kullanıp iptal ettirebilirim. 

Hızı iyi olması ve sorun yasamamak her insan gibi benimde ilk tercihim :) 

google'ladığım da netspeed , millenicom , turknet gibi firmalara göz gezdirdim. Turknet çok öven de var , çok sövende. 

Sıkıntı yapmıyacak , memnun edecek tavsiyeleriniz var mıdır ? 

Söyle birşeyde ekliyeyim , aynı gün içerisin de yada 2 gün içerisinde açılması gerekiyor. :) 

Roark tarafından 25/Eyl/18 13:25 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

Turknet te şansın varsa hiç sorun yaşamazsın, insanımız karşısına müşteri temsilcisi çıkmıyor diye ayrıca bir sitemvari saldırışlara giriyor ama ilk başvurudan sonra 1-2 hafta sonra netim gelsin dersen en iyisi turknet alabildiğin hızı veriyor. hatta referans kodu verip bir ay ücretsiz bile kullanabilirsin 2. ayında.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

turknette sorun yaşarsan ayvayı yedin. bana online işlem merkezinin şifresi gelmedi. şifre gelmediği için arıza kaydı bile açamadım. kısaca turknette sorun yaşamadığın sürece iyidir. ttde sorun yaşamazsın ama taahhütsüz interneti kaç paraya verirler bilemiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Valla kralı internetini 1 hafta açmayabilir.

O sebeple bence türknete geç. Adamlar çok iyi hizmet sağlıyorlar.

Çok sıkıntı çıkmıyor ki aramana da gerek kalmıyor. Ne kesilme olur ne hız düşmesi.

Birde verebilecekleri en yüksek hızı veriyorlar. En önemlisi tahattüd yok.

Türknete geçeceksen lütfen haber verde en azından senle beraber burdan birileri kazansın. Zira 2 tarafta 1'er ay interneti bedava kullanıyor referanslı girince

Anıl
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

turknette sorun yaşarsan ayvayı yedin. bana online işlem merkezinin şifresi gelmedi. şifre gelmediği için arıza kaydı bile açamadım. kısaca turknette sorun yaşamadığın sürece iyidir. ttde sorun yaşamazsın ama taahhütsüz interneti kaç paraya verirler bilemiyorum.

netspeed nasıldır peki hocalar ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Turknet kullanıyorum 1-2 defa sorun çıktı kısa sürede çözüldü ama müşteri temsilcisi ile görüşememek deli etti. Şimdi nasıl işliyor bilmiyorum ama sorun çıkmadıkça memnunum.

Turknet aktivasyon kodu istersen benim profilde var, tıklayıp girebilirsin, hem sen hem ben 1 ay kullanırız beleşten.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

çağrı merkezini arayaydın hocam ? benim dün gece kesinti oldu çağrı merkezinden kayıt oluşturdum sabah 4te 1 saat sonra internet geldi.

altyapı tüm şirketler için geçerli olan bir durum, sadece millenicom fiber de superonline altyapısını kullanıyor, geri kalan alayı adsl vdsl telekomu kullanıyor.

turknetten ben memnunum, netspeedten de çok insan memnun, sol fiber uç varsa adreste millenicomun taahhütsüz olanı da çok mantıklı.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

çağrı merkezini arayaydın hocam ? benim dün gece kesinti oldu çağrı merkezinden kayıt oluşturdum sabah 4te 1 saat sonra internet geldi.

altyapı tüm şirketler için geçerli olan bir durum, sadece millenicom fiber de superonline altyapısını kullanıyor, geri kalan alayı adsl vdsl telekomu kullanıyor.

turknetten ben memnunum, netspeedten de çok insan memnun, sol fiber uç varsa adreste millenicomun taahhütsüz olanı da çok mantıklı.

ttden turknete geçiş yapmıştım. çağrı merkezini aradığımda geçiş tamamlandı size verilen şifre ile giriş yapabilirsiniz anonsu yapıp görüşmeyi kapatıyorlardı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

2 gündür Türknet kullanıyorum 65 tl ödüyoruz. İnterneti adamlar çabuk açtılar ama problem yaşayınca operatöre bağlanmak hak getire. Adamlar abone ettikden sonra sallamıyor sanki seni. Bize 24 mbps e kadar hız verebiliyoruz size dediler 3 mbps alıyorum. Olaya bak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

2 gündür Türknet kullanıyorum 65 tl ödüyoruz. İnterneti adamlar çabuk açtılar ama problem yaşayınca operatöre bağlanmak hak getire. Adamlar abone ettikden sonra sallamıyor sanki seni. Bize 24 mbps e kadar hız verebiliyoruz size dediler 3 mbps alıyorum. Olaya bak.

operatöre bağlanma. mobilden arıza kaydı oluştur. hızım şudur şu kadar vaad etmiştiniz de.

eğer sıkıntı varsa onlar seni arıyorlar zati. zira benzer durum oldu ok dediler düzelttiler. 24 yaptılar. sonra bir gün baktım 32 gözüküyor upgrade bastım ertesi gün çat 32 oldu netim ki eklerim turktelekom 8mbps zar zor superonline da en fazla 11 veriyordu sonra kopma oluyor burada sabitleyelim diyorlardı. Gerçektende yanlışlıkla 13 falan yaparlarsa net kesiliyordu 1dk da. Turknet çatır çatır 1 seneyi geçti 32 veriyor.

Anıl
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

telekom hat çekmedi buraya  çok ugrastım kent neti bağladım bugun inşallah akşam deneyeceğim heyecanlıyım teşekkürler. smfjhgaskdjf

next next next install
Toplam Hit: 14280 Toplam Mesaj: 27
internet taahhüt