Tabanca { 3D }
-
Bi 3D sitesinde yarışma için modellediğim tabanca

-
Desert eagle dimi ? güzel olmuş.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
Desert eagle dimi ? güzel olmuş.
Evet hocam Desert Eagle , yorumun için teşekkür ederim -
çok çalışman lazım hocam daha iyisini yapabilirsin
salladınmı dooru söle ?
-
snnyk bunu yazdı:
salladınmı dooru söle ?
Hocam yarışmayı zaten son gününde gördüm aceleden yaptım :D ama şunu garanti edebilirimki yaptığım modelle referans aldığım resim birebir aynı. Gri renkte ışık kullandım kaplamalarda gri olduğu için birbirini yemiş kaplamalar kötü duruyo , onun dışında bi sorun olduğunu sanmıyorum ? -
nidafilm bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
salladınmı dooru söle ?
Hocam yarışmayı zaten son gününde gördüm aceleden yaptım :D ama şunu garanti edebilirimki yaptığım modelle referans aldığım resim birebir aynı. Gri renkte ışık kullandım kaplamalarda gri olduğu için birbirini yemiş kaplamalar kötü duruyo , onun dışında bi sorun olduğunu sanmıyorum ?
-----------------------------altın rengi de güzel olabilirdi :F desert eagle da hoş duruyor.
-
desert eagle hiç sevmem aslen ama güzel yapmışsın israil yapımı hiçbirşeyi sevmem ben
-
hocam kırıcı yada yapıcı vs olarak algılama cidden aşırı sallamışsın bence 3d bilgim çok çok başlangıç düzeyinde olmasına rağmen kassam 1-2 saatte aynisini bende yaparım kaplama vs hicbişi yok bazı hatlar çok keskin yuvarlak olması gereken yerlerde köşeleşmeler var mesala
-
Gzx bunu yazdı:
hocam kırıcı yada yapıcı vs olarak algılama cidden aşırı sallamışsın bence 3d bilgim çok çok başlangıç düzeyinde olmasına rağmen kassam 1-2 saatte aynisini bende yaparım kaplama vs hicbişi yok bazı hatlar çok keskin yuvarlak olması gereken yerlerde köşeleşmeler var mesala
Hocam dediğim gibi yarışmanın bitimine dakikalar kalmıştı katılım çok azdı zaten benle beraber 4 yada 5 tane çalışma var . Onun için fazla uğraşamadın kaplama konusunuda yukarda açıkladım aslında kaplama var hatta elin durduğu yerde desenlerde var ama belli olmuyo :D -
kan vahşet
kötü görüntülenebiliyor gibi
-
Bence gayet güzel olmuş hocam başarılar...