Tabanca Çalışması (Ps)
-
Valla yorumlar gaza getiriyor beni :D:D
Sünnetçi senin makineyle ben boy ölçüşemem neydi o öyle mitralyöz mü desem, 12.7 uçak savarmı desem artık bi isim bi kulp bulamadım yahu :D
-
Abi süper olmuş yaa Manyak birşey Ya böyle bir şey olamaz gerçekden Senin üstüne grafiker görmedim ben :)))
-
Alper çabuk editle mesajını, şöyle bişey yaz:
-abi manyak olmuş hayranınım, nasıl yaptığını bi söylesen, mokunu yiyim abü o kabzadaki endama kurban olayım, namlusundan çıkan mermi olayım gibi :D:D
-
Çok güzel olmuş eline sağlık abi, niye bilmiyom At,avrat,Silah üçlemindeki Silahı anımsatt :)
-

SÜper yaaaaaaaaaaa Müthişşş :)))
.gif)
.gif)
-
senin psd lerini ss atarım ulen :D
way kankam görmeyeli uçmuşun sen ya :) ayrıca dabancada süper olmuş.
-
Alper tamam sakinleşebilirsin:D
Anda el boşluğunda hobi olarak yapıyom bişiler profesyonel çalışma değil neticede. Elden gelenin en iyisini yapma çabası:)
-
tebrikler andam Allah aşkına mütevazilik yapma şimdi
Senin ilk zamanlarını biliyorum ben bu azmin göstergesidir oturup uğraşmşsın her uğraşanda çözemez onu söliyim sana pravo walla andam ..
-
Anda valla mütevazilik değil işin doğrusu neyse o, cidden tasarım olsun grafikerlik olsun eline su dökemeyeceğim adamların arasında kalkıp "yaptım mı kralını tanımam" havasına bürünürsem kendimi maymun ederim.
Benimki merakla başlayan bişey. Bide gif yapiimde alem gif görsün :) (kralını tanımam mohuha)
-
baba eline sağlık çizmişsin ii çizmişsin....ama silah konusunda desert eagle ı tek geçerim aşığım ben o silaha