folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tabelacı, Uv Baskıcı, Dijital Baskıcı Lazım

Tabelacı, Uv Baskıcı, Dijital Baskıcı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.

Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu?  İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm  pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık 

Yakınsan Ümraniye'de bir yere pleksi kestirdim ben.

https://umraniyelazerkesim.com/ 

Yakınım da hocam kestirme işi değil, sadece 100 adet anahtarlik urettirmek istiyorum ve anahtarlığa marka ismi gravür  kazinacak kabartma veya baskı değil aşındırma tekniği adı ne bilmiyorum bu konuda hiçbir fikrim de yok o yüzden yazdım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

abi tabelacilar neden bu kadar yogun ? 

ciddiyim bu konuda. %90 i hem cok yogun. hem cok yalanci. hem cok kazaniyor. hemde hic kazanmiyor ( borcunu odemiyor para yok diyip ) 

Fotoğrafçılar dönem dönem yoğun oluyor belki onların da bu ara öyle bir dönem vardır :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.

Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu?  İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm  pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık 

Yakınsan Ümraniye'de bir yere pleksi kestirdim ben.

https://umraniyelazerkesim.com/ 

Yakınım da hocam kestirme işi değil, sadece 100 adet anahtarlik urettirmek istiyorum ve anahtarlığa marka ismi gravür  kazinacak kabartma veya baskı değil aşındırma tekniği adı ne bilmiyorum bu konuda hiçbir fikrim de yok o yüzden yazdım 

Yerlerine gittim dediğin şekilde de yapıyorlardır. Ahşap çerçeve falan gördüm üzerlerine isim, figür falan yapıyorlardı. Aşındırma tekniği dediğin lazerle yakarak şekil veriyorlar.

Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 14
tabelacı uv baskıcı