Tabelacı, Uv Baskıcı, Dijital Baskıcı Lazım
-
DarkSkull bunu yazdıBalboa bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.
Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu? İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık
Yakınsan Ümraniye'de bir yere pleksi kestirdim ben.
Yakınım da hocam kestirme işi değil, sadece 100 adet anahtarlik urettirmek istiyorum ve anahtarlığa marka ismi gravür kazinacak kabartma veya baskı değil aşındırma tekniği adı ne bilmiyorum bu konuda hiçbir fikrim de yok o yüzden yazdım
-
Freak bunu yazdı
abi tabelacilar neden bu kadar yogun ?
ciddiyim bu konuda. %90 i hem cok yogun. hem cok yalanci. hem cok kazaniyor. hemde hic kazanmiyor ( borcunu odemiyor para yok diyip )
Fotoğrafçılar dönem dönem yoğun oluyor belki onların da bu ara öyle bir dönem vardır :)
-
Balboa bunu yazdıDarkSkull bunu yazdıBalboa bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.
Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu? İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık
Yakınsan Ümraniye'de bir yere pleksi kestirdim ben.
Yakınım da hocam kestirme işi değil, sadece 100 adet anahtarlik urettirmek istiyorum ve anahtarlığa marka ismi gravür kazinacak kabartma veya baskı değil aşındırma tekniği adı ne bilmiyorum bu konuda hiçbir fikrim de yok o yüzden yazdım
Yerlerine gittim dediğin şekilde de yapıyorlardır. Ahşap çerçeve falan gördüm üzerlerine isim, figür falan yapıyorlardı. Aşındırma tekniği dediğin lazerle yakarak şekil veriyorlar.