Tablet Alırken Nelere Dikkat Etmeli?
-
analog tvyi ne yapacan hocam :))
netten izle işte
-
bende bu var http://www.gold.com.tr/U209606/Ainol-Novo-7-Mars-7inc-1-0-Ghz-Cortex-A9-1GB-RAM-8GB-HDD-Android-4-0-Tablet-PC
Gold'tan aldım. tam anlamıyla canavar diyebilirim. fiyat düşmüşken alın.
Andorid nfs son oyununu rahatlıkla aıyor gerisini siz düşünün :D Tablet konusunda ainol'dan şaşma derim
Kapasite
- 8GB Dahili hafıza
- 32GB'a kadar Micro-sd kart desteği
- 1GB DDR3 RAM
Hücresel ve Kablosuz
Kamera, Fotoğraf ve Video
- AVI, RMVB, RM, MPEG, 3GP, DAT, MKV video oynatma özellikli tablet
- Full Screen, zoom, 4:3, 16:9, ekran şekillendirme seçenekleri
- Mp3, wma, asf, ogg, flacc müzik dosya desteği
- LRC şarkı sözü görüntüleme
- JPG, BMP, GIF formatında resim görüntüleme
Güç ve Batarya
- Dahili li-ion şarj edilebilir pil ile 10 saate kadar pil
- Prizden ve bilgisayardan şarj edebilme imkanı
-
aionol fire vardı bi kaç ay önce. f/p olarak en iyisi diyorlardı, bir bak istersen hocam
-
padopia nın ürünlerinede bakın derim hocalar özelliklerine göre gayet uygun fiyatlı
www.padopia.com
-
Cronos bunu yazdı
padopia nın ürünlerinede bakın derim hocalar özelliklerine göre gayet uygun fiyatlı
www.padopia.com
oha hocam ne bu fiyatlar uygun guyn giydiriyor kazığı :)
kaleme bile 39 tl diyo :D çinden gelişi 100 tane alırsan 0,50 10 tane alırsan 1 dolar o kalemlerin
-
DJ_Alper bunu yazdıCronos bunu yazdı
www.padopia.com
oha hocam ne bu fiyatlar uygun guyn giydiriyor kazığı :)
kaleme bile 39 tl diyo :D çinden gelişi 100 tane alırsan 0,50 10 tane alırsan 1 dolar o kalemlerin
hocam haklısındır özelliklerine göre tabletler bana uygun geldiği için yazdm
-
Fiyat olarak kaca bulursun bilmem ama bende Cube U30Gt 32 Gb var.190 dolara aldim.ancak cinli arkadas gelirken getirdi.kargo odemedim.cok memnun oldugumu belirtmeliyim.Benim bu ozelikkler tavsiyemdir.
-
erblood bunu yazdı
Fiyat olarak kaca bulursun bilmem ama bende Cube U30Gt 32 Gb var.190 dolara aldim.ancak cinli arkadas gelirken getirdi.kargo odemedim.cok memnun oldugumu belirtmeliyim.Benim bu ozelikkler tavsiyemdir.
cubeleri çok övüyorlar
-
DJ_Alper bunu yazdıerblood bunu yazdı
cubeleri çok övüyorlar
uygun diyodum fakat fena cezbedilmiş durumdayım 190 dolar gayet iyi bi fiyat alper hocam alırsan yorumlarını bekliyorum
-