Tablet Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selamlar

öğrenci arkadaşa laptop alternatifi olarak tablet bakıyorum, satan ya da önerisi olan var mı ? bütçe max 2000 civarı.

ipadlere baktım ama bin tane modeli çıkmış, 2000 civarı olanların performansı nasıldır bilemedim. bencmark alabileceğim bir şey de bulamadım.

var mı önerdiğiniz bir şey müridler ? 

https://www.nanokatalog.com/Samsung-Galaxy-Tab-A-2019-SM-T510N-Tablet-Samsung-Exynos-7904-32-GB-Siyah-Tablet-SM-T510NZKDDBT,PR-1755539.html

mesela şu nasıldır ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hocam 400-500 e devletin verdiği tabletleri bulabilir baya büyük iş görüyor 

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

selamlar

öğrenci arkadaşa laptop alternatifi olarak tablet bakıyorum, satan ya da önerisi olan var mı ? bütçe max 2000 civarı.

Fiyatı sıkıntı işte, ama Öğrenci deyince aklıma doğrudan Samsung ince uçlu Kalemli Tablet'ler geliyor. 

Her öğrenciye ya da öğrenci beyni taşıyana bunlardan 1 tane verebilsek, keşke.

Meselâ, açacak PDF dosyasını, gelen metnin altını üstünü çizecek, sayfa kenarlarına Not tutacak, Bilmediği kelimeleri çevrimdışı ,-içi sözlüklerden yararlanarak popup pencereden bakacak, vs. 

Tamam ses kaydı, video kaydı da alınabilir fakat net üzerinden bakılan her sayfanın FotoKopya'sı üzerinde işlem de yapabilecek falan filan.

Bi' de bunların Windows'lu olup dokunmatik ekranlı olanları var, bunlar biraz dâhâ pahalı tabî. 

Öğrenci, ama nasıl öğrenci? ilkokul,  orta, lise,  üniversite, doktora ; yazılım,  mühendis, mimar, katiplik , güzel sanatlar, vs.?

öyle aklıma geldi, yazayım dedim. 

RitmFarbRacourci tarafından 04/Kas/19 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 697 Toplam Mesaj: 3
tablet önerisi