Tablet Önerisi
-
selamlar
öğrenci arkadaşa laptop alternatifi olarak tablet bakıyorum, satan ya da önerisi olan var mı ? bütçe max 2000 civarı.
ipadlere baktım ama bin tane modeli çıkmış, 2000 civarı olanların performansı nasıldır bilemedim. bencmark alabileceğim bir şey de bulamadım.
var mı önerdiğiniz bir şey müridler ?
mesela şu nasıldır ?
-
hocam 400-500 e devletin verdiği tabletleri bulabilir baya büyük iş görüyor
-
yolbulucu bunu yazdı
selamlar
öğrenci arkadaşa laptop alternatifi olarak tablet bakıyorum, satan ya da önerisi olan var mı ? bütçe max 2000 civarı.
Fiyatı sıkıntı işte, ama Öğrenci deyince aklıma doğrudan Samsung ince uçlu Kalemli Tablet'ler geliyor.
Her öğrenciye ya da öğrenci beyni taşıyana bunlardan 1 tane verebilsek, keşke.
Meselâ, açacak PDF dosyasını, gelen metnin altını üstünü çizecek, sayfa kenarlarına Not tutacak, Bilmediği kelimeleri çevrimdışı ,-içi sözlüklerden yararlanarak popup pencereden bakacak, vs.
Tamam ses kaydı, video kaydı da alınabilir fakat net üzerinden bakılan her sayfanın FotoKopya'sı üzerinde işlem de yapabilecek falan filan.
Bi' de bunların Windows'lu olup dokunmatik ekranlı olanları var, bunlar biraz dâhâ pahalı tabî.
Öğrenci, ama nasıl öğrenci? ilkokul, orta, lise, üniversite, doktora ; yazılım, mühendis, mimar, katiplik , güzel sanatlar, vs.?
öyle aklıma geldi, yazayım dedim.
RitmFarbRacourci tarafından 04/Kas/19 21:26 tarihinde düzenlenmiştir