Tabu -Monopoly- Jenga
-
Arkadaşlar bildiğiniz bu tür oyun kiralayan yerler var mı ? Ay da yılda bir kere gelen misafirler için düşünüyorum.
Ne bilim elinde kullanmayan falan olan varsa yazarsa sevinirm... -
Burada (Eskişehir) kırtasiyeler günlüğü 7,5 tl den kiralıyor.
-
Janga kalitelisi 50 lira felan. 25 lira olan da var ama plastik. Yegenlere aldım oynuyorlar. Güzel bir oyun.
Satın alsan sürekli elinin altında olsa daha kolay olmaz mı?
-
bi iki kırtasiyede görmüştüm, sorman lazım çevrendeki kırtasiyelere
-
Gittigidiyor'da satanlar var al taksitle koy kenarda dursun hocam. Kira parasını taksite ver.
-
Su kayırık oyunu dünya parasina satmiyorlar mı
Simdide kiraliyorlarmiymis
Güzelde parası cok ya.
-
jenga çakması nevka var ntden almıştık 20 liraya sanırım, küçük misafirler geldiğinde döküyorum ortaya oynuyorlar :
-
Konuyu görünce aklıma geldi. Ben geçen 2-3 ay önce D&R'dan Jenga'nın Boom versiyonunu aldım. Kutusunu bile açmadım. İsteyen varsa satabilirim. 59,90 TL'ye almıştım. 49,90 TL verene gönderebilirim. PM atmanız yeterli. Referans için profilime göz atabilirsiniz. Hayırlı günler.
-
LethaLImpacT bunu yazdı
Konuyu görünce aklıma geldi. Ben geçen 2-3 ay önce D&R'dan Jenga'nın Boom versiyonunu aldım. Kutusunu bile açmadım. İsteyen varsa satabilirim. 59,90 TL'ye almıştım. 49,90 TL verene gönderebilirim. PM atmanız yeterli. Referans için profilime göz atabilirsiniz. Hayırlı günler.
10 lirada kargo desen aynı fiyata geldi zaten hocam.
-
Mustafa bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
10 lirada kargo desen aynı fiyata geldi zaten hocam.
Hocam kargo 10 lira tutmuyor ki istanbul içi 4-5 TL ist. dışı 6-8 arası genelde.
Bu arada ürün gerçekten sıfır,dediğim gibi açmadım duruyor öylece.. İsteyen olursa resim atabilirim.
-
Up olsun..