Tahirbata Üye Oldum Çok Mutluyum
-
yalnız başlık yanlış yazılmış.baya heyecanlısın anlaşılan.tahirbat değil tahribat arkadaşım :)
-
vaybe adamlar bi sieye uye olup pollyanna gibi seviip neşe sacıyo sağa sola ne diyelim alla bozmasın hojgeldin hacı başlık da heyecandan mı ole yazdın :P
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------selamın aleyküm hayırlı ramazanlar ben uzun zamandır tahribata üye olmak istiyorudm ama bir türlü üye olamadım üyelik alımları kapalıydı. şimdi açılmış galiba key de istedim keyde verdiler sağ olsunlarç bence bu site türkiyenin en iyi forumlalrından biri başarılarınızı dilerim
saygılar..
-----------------------------
hayırlı olsun bende yenı üye oldum.. -
bombaci_mulayim bunu yazdı:
-----------------------------vaybe adamlar bi sieye uye olup pollyanna gibi seviip neşe sacıyo sağa sola ne diyelim alla bozmasın hojgeldin hacı başlık da heyecandan mı ole yazdın :P
o site bi site değil!..tahribat.com!..karamürselde cezan kesilecek:)) -
HeadBanger bunu yazdı:
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------selamın aleyküm hayırlı ramazanlar ben uzun zamandır tahribata üye olmak istiyorudm ama bir türlü üye olamadım üyelik alımları kapalıydı. şimdi açılmış galiba key de istedim keyde verdiler sağ olsunlarç bence bu site türkiyenin en iyi forumlalrından biri başarılarınızı dilerim
saygılar..
hayırlı olsun bende yenı üye oldum..
Aha'n Bi Dene Daha ...
Hoş Geldiniz Sefa Getirdiniz ... nere buyururdunuz :P ehueehue -
-----------------------------vaybe adamlar bi sieye uye olup pollyanna gibi seviip neşe sacıyo sağa sola ne diyelim alla bozmasın hojgeldin hacı başlık da heyecandan mı ole yazdın :P
-----------------------------bi sitetye üye olmuş olabilir ama burası tahribat a.q harbiden top musun
-
Tahir BATA AKTAŞ Oğlum olursa ismini boyle verecem. :)
-
mavi hapmı kırmızı hapmı seçimini yap.....
burasi tahrix aramıza hoşgeldin
senin için hayat bundan sonra başlıyor yihaha :) -
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------bi sitetye üye olmuş olabilir ama burası tahribat a.q harbiden top musun
hoş bulduk saol böle takılaım dediq birde :D -
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------mavi hapmı kırmızı hapmı seçimini yap.....
burasi tahrix aramıza hoşgeldin
senin için hayat bundan sonra başlıyor yihaha :)
-----------------------------muhahaha koptum züper :D:D:D süpersin buzul :D:D