Tahri-Batı'nın En Seri Xp'si...
-
offfice nero gibi programlarda veya baska programlarda crack kullandınmı yoksa serialmi girdin naptın yani programları?
programları yüklerken nlaom programınımı kullandın ?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Hacıto düzgün bi yere upklasana? pre yoksa x7.to ya fırlatsan? inmiyo o siteden.
-----------------------------hocam nasıl indiremiyorsun ? | ilk postumdan nasıl indereceğini anlattım siteden ordan bakarak indirebilirsin. Şuanki en iyi download - upload sitesi benim için duckload o yüzden sizde hızlı indirin diye oraya upladım.eğer genede indiremiyorsan Hotfile falan uplarım..
@chaigg
hocam office - nero - revo uninstaller - registry winner olsun bunlar serial olarak girilmiş. bu programları ben katılımsız yapmadım. sadece ADDON yapıp Cd'ye entegre ettim.Cracklerden kastın virüs falan mı hocam ? yoksa sende bu işlerle mi uğraşıyorsun ?
-
İndiriyorum. Teşekkürler.
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
Hacıto düzgün bi yere upklasana? pre yoksa x7.to ya fırlatsan? inmiyo o siteden.
-----------------------------hocam nasıl indiremiyorsun ? | ilk postumdan nasıl indereceğini anlattım siteden ordan bakarak indirebilirsin. Şuanki en iyi download - upload sitesi benim için duckload o yüzden sizde hızlı indirin diye oraya upladım.eğer genede indiremiyorsan Hotfile falan uplarım..
@chaigg
hocam office - nero - revo uninstaller - registry winner olsun bunlar serial olarak girilmiş. bu programları ben katılımsız yapmadım. sadece ADDON yapıp Cd'ye entegre ettim.Cracklerden kastın virüs falan mı hocam ? yoksa sende bu işlerle mi uğraşıyorsun ?
-----------------------------tmm hocam ie ile iniyor chromede inmedi.
-
hocam bu işlerle ugrasmıyorumda. kafama takılan soru addon yaparken hangi programı kullandıgın ? eger bir program kullandıysan heleki nlaom adlı programı kullandıysan virüslü.ondan sordum.
-
chaigg bunu yazdı:
hocam bu işlerle ugrasmıyorumda. kafama takılan soru addon yaparken hangi programı kullandıgın ? eger bir program kullandıysan heleki nlaom adlı programı kullandıysan virüslü.ondan sordum.
-----------------------------hocam programları addon yaparken " cabpack " programını kullandım. senin dediğin programı ilk defa duyuyorum . Katılımsız program hazırlarken Repackager kullanırlar. veya parametrelerini bularak winrar ile hazırlarlar. zamanında çok uğraştım bu işlerle ama yapamadım bir türlü :D
-
program kısmıyla ugrasmıorum sorun çok oluyor. en güzeli nlite ile sp3 ünü driverini felan entegre etmek :)
-
indirmiyor amk. downloada tıkladım yer seçtim bişe olmadı alala
-
muratmet bunu yazdı:
indirmiyor amk. downloada tıkladım yer seçtim bişe olmadı alala
-----------------------------chrome ise olmuyo ff veya ie dene.
-
choreme iniyor nasil inmiyor sizdee