Tahri Model Müride Aranıyor
-
internette yayınlanacak katalog için vücut ölçüleri ve boyu haute couture giyime uygun tahri model müride aranıyor, otuz civarında elbise giyecek; yemek - su- ücret verilip kişiye özel bir de elbise hediye edilecek, yer istanbul maslakta olup güvenilirdir. (yarı çıplak abidik gubidik elbise yok).
-
bizde öyle bir muridein ne işi var
-
erkek ararsanız ilk benim haberim olsun.kolay gelsin.
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
bizde öyle bir muridein ne işi var
-----------------------------öyle derken neyi kastettiğini anlayamadım konuyu bir aç bakayım.
-
21 yaşındayım 1.82 boy 64 kg Karizmatiğim allah var Sporcuyum bu arada :D Taekwondoda türkiye derecem var bu aralar bady başladım. :P
-
Root-Sistemci bunu yazdı:
21 yaşındayım 1.82 boy 64 kg Karizmatiğim allah var Sporcuyum bu arada :D Taekwondoda türkiye derecem var bu aralar bady başladım. :P
-----------------------------müride oldugunu bilmiyordum :)
-
travesti aramıyoruz dostlarım konunun içine etmeyin.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------ahahahah yarıldım :D
yaw IRET hocam böyle değişik fantezili yorumları nasıl atıyosun merak ettim :D cinle alakalı bi konuyada ıslak sopa fantezinle daldıydın :D
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------ahaha ahaha :D
-
Dışarı verilecek iş için ilk adresimiz tbt; model de çıkacağına inanıyorum.
-
Silent_King bunu yazdı:
Root-Sistemci bunu yazdı:
-----------------------------müride oldugunu bilmiyordum :)
-----------------------------Dikkat edersen ( :P ) simileyi var... kafan çalıştır biraz