Tahri-Shirt
-
hmm rene abi ne zaman yapcaksınız bunu ?
-
ya abi bu kadar seye lüzum yok bir buluşma noktası ayarlansın herkes gitsin hem parasını versin hemde t-shirtünü alsın gezinsin...
-
bekliyoz bakalım rene hoca :9 olursa bende alcam
-
hangi renklerde yada renkte olcak ???
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı:
-----------------------------
ya abi bu kadar seye lüzum yok bir buluşma noktası ayarlansın herkes gitsin hem parasını versin hemde t-shirtünü alsın gezinsin...
-----------------------------öle olmaz onun olabilmesi için tshirtlerin önceden bastırılması gerek gelmeyen parasını vermeyen nolucak?bastıran kişiye olan olucak.
-
bende alcam arkasında ercag yazsın bi zahmet bide medium olsun :D boyut varsa tabi
-
Beni niye yazmıosunuz amk:|
-
biz kizlar da alabiliyoruz dimi bu T-Shirt lerden ama benimkinde ms.dead yazsin istiyorum (:
eger kizlar dan talep olursa bole bizimkiler badi olamazmi!
erkek cocuklari gibi bol seyler giymeyiz dimi (: kizlar huhu
-
bende istiyom alooooooo
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Posta çeki dediğin zaten şahısa yazılır...
Aynen postayla para gondermeye benzer...
Tanıdıga falan gerek yok kı ?
PTT den gıdıp alıyorsun o şekil paranı..
Istersenız oyle birşey yapayım...
Benim adıma PTT subesıne posta çeki gonderın daha rahat olur dıyorsanız ?
-----------------------------Hocam siz yanlış anladınız,ben posta havalesinden değil posta çeki hesabından bahsediyorum,yani size özel bir numara veriliyor,banka hesap numarası gibi,mesela benim 5137710 bu numaraya parayı yatırıyorsunuz,isme değil,eğer isme para yatırılırsa havale parası 3,5 ytl den başlıyor,posta çeki hesabı varsa 1 ytl ücret,o yüzden dedim siz de ya da tanıdığınızda varsa herkes için daha rahat olur posta çeki hesabı..