Tahrib-Ül Oyun Dergisi [Sayı 1]
-
Hocam adamın dibisin. Emek sıçmışsın. Devamını bekliyoruz.
-
DrKill bunu yazdı
Hocam adamın dibisin. Emek sıçmışsın. Devamını bekliyoruz.
ilerde daha iyi sıçmak dileğiyle :D
-
#3 Metro 2033 harika oyundu(kitabını okumadan oynarsanız pek eğlenmeyebilirsiniz). Yenisininde en az ilki kadar güzel olmasını bekliyorum.
-
oyunla pek alakam olmadığı için takipçin olamayacağım ama eline sağlık uğraşman yeterli :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı
#3 Metro 2033 harika oyundu(kitabını okumadan oynarsanız pek eğlenmeyebilirsiniz). Yenisininde en az ilki kadar güzel olmasını bekliyorum.
hocam kitabı okumamıştım ama senaryo beni bayaa etkilemişti :)
-
tebrikler valla sayının devamını bekliyorum :)
-
MoLoToF bunu yazdı
tebrikler valla sayının devamını bekliyorum :)
sağol hocam :) bundan sonraki sayılar çok çok daha iyi olacak bu başlangıçtı :)
satın alma linklerini koyuyorum ama oyunların yanlarına torrent linklerinide koyabilirim.
BerkayCit tarafından 14/Nis/13 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
bize satın alma linki lazım değil kimsenin alacağını zannetmem ama torent linki yi olur :)
bide online oyunlardan hiç bahsetmemişsin artık onlarda cok moda
-
mRBerkay bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
hocam kitabı okumamıştım ama senaryo beni bayaa etkilemişti :)
Kitabı okumadan oynayınca çok sarmayabilir hikayeyi iyi takip etmek lazım ama genede o kitaptaki atmosfer olmuyor.
Bu arada oyununda kitabında sonunda çok şey havada kalmıştı.
devamı varmış bilmiyordum yakın zamanda okurum.
-
xxjokerxx bunu yazdı
bize satın alma linki lazım değil kimsenin alacağını zannetmem ama torent linki yi olur :)
bide online oyunlardan hiç bahsetmemişsin artık onlarda cok moda
sadece bu haftanın sıcak gündeminden bahsettim ama getirebilirsem gelecek serilerde tabi online oyunlarada göz atarız :)
pdf ini bulursak okuruz hocam :D :D