Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması [2]
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------ödül hikaye hacı bana göre maksat zaman geçirmek..ufak bişey olsun yereli gibi... ne bilem tahribat.com mail adresi,tahribat tişörtü vb. tarzlarda..
-----------------------------t-shirt satışı bitti diye biliyorum ama :]
Ancak adam gibi yarışma olması için 1 aydan kısa olmaması lazım ?
-----------------------------yani bana görede öyle..sonuçta sıfır domainden vs. başlangıç yapılcak,google'ın indexlemesi zaten 3-4 gün alacak.özgün içerikti zart zurt olmayacağından bu iş dahada uzayacak belkide..1 ay tam ideal gibi sanki..
yine toplumsal tepki babında bi tagdan hareket edilebilir..örneğin geçen sene sansüre hayır gibi..bu sene siyasi içerikli bi şeyler olabilir ne biliyim yanlış eğitim sistemini vurgulayan bi kaç kelime vb.
-
1.sini kaçırdık neden olmasın :|
-
İlk yarışmanın ardından oldukça fazla talep oldu. Yine ilk yarışmanın konseptinden fazla kopmadan, Ekim ayının sonuna doğru bir yarışma daha düzenlenecek...Tarih daha erkende olabilir.
-
Bende katılmayı düşünüyorum, acaba anahtar kelime ve / veya konu ne zaman / kim tarafından belirlenecektir ?
-
ödülün maddi değeri pek müim değil benim için.
bi domain 1 hosttan başka gideri olmaz zaten kimsenin backlink alacağını sanmıyorum.
Nickinin altına isteyen istediği şeyi yazdırabilsin "şeyh" haric:D
katılım ücreti alalım bi kişi bu işle ilgilensin bu uğraşı için ondan ücret alınmasın.
Gönüllü biri çıkar elbet 1 den fazla olursa aralarında anlaştırırız:)
cüzi bir katılım ücreti olsun. örn 5 tl gibi
+
sponsorlarda maddi destek sağlayabilir.
bu para havuzda toplansın
bu havuzda hepimiz çimelim:Dşaka şakamaç sonunda dereceye girenlere havuzdan hediyeler alınır.Bir hakem heyeti kurulurçirkeflik yapan olursa bu heyet o mürüdü şutlar gerekirse kınar(hıyarlık madalyası verilebilir)Not: Tahribat felsefesi gereği bu işinin içerisine maddiyat girmesin diyenler olabilir kısmen haklılardır.ancak ne şeyhin ne dergahın hiçbir maddi çıkarı olmayacaktır toplanan para sadece yarışmaya çekişme katması ciddiyet sağlanması ve birazda olsa emeğininin karşılığı olarak görülmelidir.Y/N ? :) -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ödülün maddi değeri pek müim değil benim için.
bi domain 1 hosttan başka gideri olmaz zaten kimsenin backlink alacağını sanmıyorum.
Nickinin altına isteyen istediği şeyi yazdırabilsin "şeyh" haric:D
katılım ücreti alalım bi kişi bu işle ilgilensin bu uğraşı için ondan ücret alınmasın.
Gönüllü biri çıkar elbet 1 den fazla olursa aralarında anlaştırırız:)
cüzi bir katılım ücreti olsun. örn 5 tl gibi
+
sponsorlarda maddi destek sağlayabilir.
bu para havuzda toplansın
bu havuzda hepimiz çimelim:Dşaka şakamaç sonunda dereceye girenlere havuzdan hediyeler alınır.Bir hakem heyeti kurulurçirkeflik yapan olursa bu heyet o mürüdü şutlar gerekirse kınar(hıyarlık madalyası verilebilir)Not: Tahribat felsefesi gereği bu işinin içerisine maddiyat girmesin diyenler olabilir kısmen haklılardır.ancak ne şeyhin ne dergahın hiçbir maddi çıkarı olmayacaktır toplanan para sadece yarışmaya çekişme katması ciddiyet sağlanması ve birazda olsa emeğininin karşılığı olarak görülmelidir.Y/N ? :)
-----------------------------thats wonderfull idea man.. :P
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------he babo
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
ödül ne kadar bekliyorsunuz ?
-----------------------------Ödül para ya da kontör olmasın bence.Rapid pre gibi küçük birşey olabilir.Ya zaten ödül bahane kazanan site tahribat'tan alacağı hitle yoluna devam eder.Bundan büyük ödül mü olur webmaster için.
-
up. 2.si olsun artık kaç sene geçmiş