Tahribat 2. Geleneksel Beylikdüzü Buluşması | 12 Eylül Pazar
-
bu arada bu sefer biraz daha dikkatli olmamız gerekecek gerek yönetim gerekse güvenlikten ibir çok tanıdıgım oldu orda :D grek bayan gerek erkek :D
-
birde alakasız olcak ama kullanabilen müridler boykot etmeyin :) dtpnin işine geliyor evet hayır birşey kullnmak lazım genede, kullanıp gelin buluşmaya..
-
la ibiş konpi :D propaganda ytapma düzelt bakayım onu :D biz zaman kısıtlıgından dolayı o güne aldık kimse yanlış anlamasın :D
-
Hocu bakırköydeyim ama beni de yaz sen ^^ Muhtemelen gelirim. Migros'un neresinde buluşacağız ? Bir mekan belirleyelim de hani karışmasın.
-
Geçen seneki bulusmada bir makara yapmıstık bayağı meshur olmustu o video.O gün arkadasların piclik yüzdesi yüksek olursa yine bişeyler yaparız :D
http://www.timsah.com/Fenerium-Maket-Turkiye-kupasi-var-mi/Z0dVQxQn7ty
Edit:Sağ tarafdaki gri t-shirtli benim soldaki sirpence
-
migros ön kapının orda direkt yol üstünde eczanenin önüne siner toplanırız :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------migros ön kapının orda direkt yol üstünde eczanenin önüne siner toplanırız :D
-----------------------------
Peki napcaz plan falan var mıdır ? -
Ashitaka bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Peki napcaz plan falan var mıdır ?
-----------------------------geçen sene topladık az durduk sonra cs maçı yapmıştık ardından yemek yemiş piçliğe devam etmiştik :D migrosta pek alternatifimiz yok biz birşeyler yaratıcaz
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Ashitaka bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Peki napcaz plan falan var mıdır ?
-----------------------------geçen sene topladık az durduk sonra cs maçı yapmıştık ardından yemek yemiş piçliğe devam etmiştik :D migrosta pek alternatifimiz yok biz birşeyler yaratıcaz
Eheuheue :D -
herhangibir durumla karşı karşıya kalırsanız bana ulaşın gerek pm gerek telefon yunusta telefonum mevcut sivil de