Tahribat A Giremiyorum
-
Arkadaşlar tahribat a giremiyorum. Sorun nasıl bişey
Vidyolu şekilde açıkladım. Sorun nedir anlamıyorum.
www.manyakpc.com/dosyalar/tahribatsorun.rar (saçma sapan sakın reklam yapma demeyin rapid banlıyım hemen paylaşa 3 kere upload ettim bittiğinde indirme adreslermesi için 1 saat bekledim vermedi :@)
Adminlerim lütfen bir çözüm bulun.
Teşekkürler.
-
aynı sorun bende de var proxy ile giriyor ama proxy olmadan girmiyor.prxy oluncada epey bi yavas oluo :(
-
giremiyosan bu konuyu nasıl açtın :D :p
-
başka bi pcden girer!!
-
giremiyosan bu konuyu nasıl açtın :D :p /ALINTI
Yahu illa küfürmü edelim. Vidyoyu izlemeden ne yorum yapıyorsun :@...
başka bi pcden girer!! /alıntı
Vidyoyu izle bakalım ne demişim :@
Adminlerim lütfen cevapbekliyorum :( -
Adminlerim. Lütfen biraz tınlayın yahu :( Server en son gittiğinden beri böyle hala bir düzelme yok :(. En azından bir cevap yazın. Vallaha giremiyorum tahribat a çıldıracam. Proxy 30 saatde giriyor :(
-
walla sahsen bende dune kadar giremiyordum bi 5 gunden beri..Ama dun ve bugun sorunsuz giriyorm...
-
Olayı fark ettik...
teknik olarak hiç bir problem olmamasından dolayı bazı kişilerin erişimi engellenmiş durumda..
Bu olay kesinlikle tahribat serverı ile ilgili değil fakat sorunun nerden geldiğini araştırıyoruz en kısa zamanda halletmeye çalışacaz...
bi kac gün idare edin..
-
Rene babam aynı sorunu AYNI yerde AYNI şekilde RooTTeR takma adlı arkadaşda yaşıyormuş. Hatta şöyle bir konu açmış.
evden tahribata giremiyom RooTTeR 15 Eylül 2006 (Cuma)
diye..
Ayrıca vidyoyuda izleyin belki bir fiki verir :S
Ayrıca bu olay serverın SON kapanmasından itibaren başladı :( -
bende de bir haftadır sorun vardı.Bugün rahat girdim.girerken sayfa tam yüklenmiyor ve menüdeki scriptler yarım yamalak görünüyor,garip bir şeydi :)
-
sorun çözüldü galiba. Şu an sorunsuz girebiliyorum. Tşkler.
Toplam Hit: 2167 Toplam Mesaj: 12