Tahribat A Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar tahribat a giremiyorum. Sorun nasıl bişey
    Vidyolu şekilde açıkladım. Sorun nedir anlamıyorum.

www.manyakpc.com/dosyalar/tahribatsorun.rar (saçma sapan sakın reklam yapma demeyin rapid banlıyım hemen paylaşa 3 kere upload ettim bittiğinde indirme adreslermesi için 1 saat bekledim vermedi :@)

Adminlerim lütfen bir çözüm bulun.
    Teşekkürler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    aynı sorun bende de var proxy ile giriyor ama proxy olmadan girmiyor.prxy oluncada epey bi yavas oluo :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    giremiyosan bu konuyu nasıl açtın :D :p
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    başka bi pcden girer!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    giremiyosan bu konuyu nasıl açtın :D :p /ALINTI

Yahu illa küfürmü edelim. Vidyoyu izlemeden ne yorum yapıyorsun :@...

başka bi pcden girer!! /alıntı

Vidyoyu izle bakalım ne demişim :@

Adminlerim lütfen cevapbekliyorum :(

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Adminlerim. Lütfen biraz tınlayın yahu :( Server en son gittiğinden beri böyle hala bir düzelme yok :(. En azından bir cevap yazın. Vallaha giremiyorum tahribat a çıldıracam. Proxy 30 saatde giriyor :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    walla sahsen bende dune kadar giremiyordum bi 5 gunden beri..Ama dun ve bugun sorunsuz giriyorm...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Olayı fark ettik...

teknik olarak hiç bir problem olmamasından dolayı bazı kişilerin erişimi engellenmiş durumda..

Bu olay kesinlikle tahribat serverı ile ilgili değil fakat sorunun nerden geldiğini araştırıyoruz en kısa zamanda halletmeye çalışacaz...

bi kac gün idare edin..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Rene babam aynı sorunu AYNI yerde AYNI şekilde RooTTeR takma adlı arkadaşda yaşıyormuş. Hatta şöyle bir konu açmış.

evden tahribata giremiyom RooTTeR 15 Eylül 2006 (Cuma)

diye..

Ayrıca vidyoyuda izleyin belki bir fiki verir :S

Ayrıca bu olay serverın SON kapanmasından itibaren başladı :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    bende de bir haftadır sorun vardı.Bugün rahat girdim.girerken sayfa tam yüklenmiyor ve menüdeki scriptler yarım yamalak görünüyor,garip bir şeydi :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    sorun çözüldü galiba. Şu an sorunsuz girebiliyorum. Tşkler.

Toplam Hit: 2167 Toplam Mesaj: 12