Tahribat A Üye Olmak İçin Beni Aradılar
-
Millete kefil olup başlarını yakmayın a.q. zamanla internet = tahribat.com oluyor bakıyorumda harbi internette bir iki haber sitesine giriyorum. c# ile arada araştırmalar yapıyorum. bide tahribat acaba bu siteye üye olmasaydım interneti daha güzel kullanabilirmiydim. :)
-
Son 6ayda çekilen 2 adet vesikalıkla ikamet ve 1.000 tl ödendi makbuzuyla birlikte kerizim.beni.de.mik@amele.coma mail atın.
Bugün ükime kefil olsam 22 Nisan da başlıyor.
-
Esconda bunu yazdı
Tharibat(a) A(first class) üyelik isteriz.
++++++
-
F : [...] bey öncelikle merhaba bende Motion Graphic işleri ile uğrasıyorum tahribat.com daki profilinizden sitenize ordanda mail adresinize ulaştım.Sizden isteğim tahribat.com davetiyesi atarmısınız bu adrese sizin içinde uygunsa.
Ben: [....] Bey, şuanda tüm davetiyelerimi kullanmış durumdayım. destek@tahribat.com a mail atarak şansınızı deneyebilirsiniz. Bu arada hatırladığım kadarıyla bir kaç ay öncesine kadar davetiyesiz üye olabiliyordunuz. Kontrol etmediyseniz tekrar kontrol edebilirsiniz.
F: Verdiğiniz adrese bir mail attım yardımlarınız için teşekkür ederim. Vidyo Animasyon işiniz falan olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Günler...ben de böyle bi dialog yaşadım geçen gün :) -
Yahoo bunu yazdı
F : [...] bey öncelikle merhaba bende Motion Graphic işleri ile uğrasıyorum tahribat.com daki profilinizden sitenize ordanda mail adresinize ulaştım.Sizden isteğim tahribat.com davetiyesi atarmısınız bu adrese sizin içinde uygunsa.
Ben: [....] Bey, şuanda tüm davetiyelerimi kullanmış durumdayım. destek@tahribat.com a mail atarak şansınızı deneyebilirsiniz. Bu arada hatırladığım kadarıyla bir kaç ay öncesine kadar davetiyesiz üye olabiliyordunuz. Kontrol etmediyseniz tekrar kontrol edebilirsiniz.
F: Verdiğiniz adrese bir mail attım yardımlarınız için teşekkür ederim. Vidyo Animasyon işiniz falan olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Günler...ben de böyle bi dialog yaşadım geçen gün :)daha adam video yazmayı bilmiyor vay amg :(
-
Ka1nsha bunu yazdıYahoo bunu yazdı
İyi Günler...ben de böyle bi dialog yaşadım geçen gün :)daha adam video yazmayı bilmiyor vay amg :(
Vidyo Animasyoncu arkadaş lazımdı bizede :D
-
uygun fiyatlı kefil olunur arkadaşlar :D
-
amele_2 bunu yazdı
aşkım görüşemiyoz özledim seni ;)
-
DJ_Alper bunu yazdıamele_2 bunu yazdı
aşkım görüşemiyoz özledim seni ;)
:* bende seni çok özledim bebeğim
-
Ben yakın arkadaşıma kefil olmadım. Siteyle ilgilenmez. Sadece üye olur bırakır diye düşündüm...