Tahribat Amacından Saptı Sanki

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    antioksidan kardeşime katılmıyorum. ben 30 uma girdim internetle işim dışında ilgilenmedim. Ta ki tahribata tesadüfen üye (yada mürid) olana kadar. burada tartışma ortamı çok güzel ve çoğunluk harika insanlar. eğer burası sadece hack sitesi olsaydı sanırım bu kadar güzel olmazdı. Ayrıca artık tahribat sadece hack sitesi olamayacak kadar gelişti bence. birçok avukat, hakim, savcı, katip arkadaşlarım üye olmak istiyor fakat olamıyor tabiki. aslında buda ii düşünülmüş bence. çünkü birçok forum sitesinde olduğu gibi saçma şeyler yazıp ortalığı karıştırdıktan sonra yeni bir isimle üye olunabiliyor. burada yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum. çünkü banlanabilirim. :) "KONTROL İTİMATTANDIR" Keşke ülkemde tüm tarikatlar böyle olsa!!

    ? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek
    bence yardımlaşmadan ziyade tam bır gırgır şamata yeri oluyor muş gibi gelıyor git gide

    imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    bnce yeniden yapılanmayla adminler tbt ye bi yön çizmeli ve adminlerin sözü forumda daha cok geçmeli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Butur sozler 5 sene oncede soyleniyordu ve ben ve adminler digerleri hep sunu soyledi tahribatta bilgiyi almak isteyen gercekten aliyor...Birde tahribatin bir felsefesi vardir admininden eski muridlere kadar bu benimsenmistir tahribat oyle zart trojani zurt trojani diye programlar yazip paylasmaz...Denyo cikardi gordunuz dunya genelinde tanindi ...Adminlerin ve uyelerin paylasimlari sık degil seyrek ama bu onemli burada orjinal fikirler orjinal yontemler cikiyor...Yok hotmail gizli sorucevabini istediginiz gibi editleyin bilmem ne gibidiger formlardaki admin katkilarina benzemez burdaki...adam gibi konular sunulur....Kendi adima ben Wireless ag kirmayi anlatacagim wep ve wpa ile sifrelenmis aglari nasil kirariz ve karsi makinedeki verilere nasil ulasirirz bunun videolu anlatimini yapacagim...wi-fi ile ilgili bana en cok yardim eden yine tbt den bir arkadas....Yani hizli giden atin boku seyrek duser...biz agir takilioz ama ileri teknolojiyi sunuyoruz :)...Bircok arkadas oss ile cebellestiyor....zaten site bastan kodlaniyor....unutmayin birileri yokken tahribat vardi ...ve geyik olsun bilisim olsun hicbir form cigicigi-spms-cw-hackbox-wardom....bu formlara gidin gerek hack gerek guncel bir soru sorun sizin sorunuz 1 hafta icinde 2 kisi tarafindan cevaplanir ve 10 hit alir :) siteleri islemiyor ama tahribata soru sorup cevap alamadan cozum alamadan giden adam bulamazsiniz sabahinb 4 unde bile 20tane online uye oluyor..sabah 3 te acilan kjonus 4 e kadar 120 hit aliyor 3 sayfa cevap yaziliyor boyle iste: ))

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2003
    Erkek
    şimdi tahribat ne sitesi... önce oturup bunu bi kafamızda çözemeliyiz tahribatta programlamasından geyiğine donanımından aşkına her türlü konu çok derin bi şekilde tartışılıo hiç bi zaman sadece hack sitesi olma gibi bi amacı olmadı olmasında bizi diğerlerinden ayıran tek noktada bu olsa gerek onu yazamasın bunu söleyemessin gibi salakça kurallar yok vs vs vs geyik yapılır bak dediğim gibi geyik beni bayıyıo diosan kimse kimsenin kulağından tutup kimseyi geyiğe sokmuo dimi ben programlama kasıcam de git takıl orda benim pc im bozuldu de git yaz oraya şak die cevabı gelsin ha sen bunnarı yapıosunda cevap alamıosan ve hala geyik dönüosa vardır bunda bi aksaklık ama bakınıorumda herşey yolunda ilerlio geyiğini yapan yapıo sorusunu soran cevabını alıo yardıma ihtiyacı olan yardımcı buluo vs falan yani.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    cevabını alar alır kardeşim.adam gibi soru sorulduunda cevap verilmediini ben hiç görmedim.
    haa sen gidipte msn hack nasıl yapılıor die sorarsan sonucuna katlanırsın :)

    Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2006
    Erkek
    HACK ten MACK ten hiç anlamam,ilgilenmem de!
    zira niye burdayım o zaman!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    yok ya aslonda iii ama bilmem valla ha bu arda matematikçi abimze helal diyorum ei laf ediyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Sölemek istediğim 3 5 şey war

    önce tahribat sola gidiyor diyen arkadaşa burda taraf tutmuyorum nedir yani??sana ne sonucunda üyeler demekki sol ağırlıklı

    eskiden böle değildi diyen arkadaşa ewt böle değildi niyemi 4 5 yıl önce bu günkü gibi 2.5 3 milyon adsl kullancısı yoktu 56k ile girerdin fatura bi tarafından çıakrdı şimdi 29 ytl yi veren takır takır giriyor bu yüzden de aptal aptal yorumlar ve kullanıcı kalitesi düşmüş durumda

    Sadece hack diyen arkadaşlara siz bu sitenin her hangi bi yerinde hacker platfrom gibisnden bir şey gördünüzmü nedir yani düzgün bir şey sordunuzda konunuza cvp mı verilmedi

    Geyik Sitesi oluyoruz olsun warsın kardeşim demekki üyeler geyik konuşmak istiyor nolsun yani geyik başlıklar silinsinmi???

    Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2005
    Erkek
    CLK arkadaşım doru sölüosun ben yanlış saymışım.Ben 2005 ağustosda üye oldm die hatırlıodum.Sora maillere baktım.9 ay diilmiş.Zaten bnm ne zamn üye olduğum önemli değil.

    8.üye sapıtma var diosa BENCE vardır.Olay budur.Yanlış bilgilendirmeden mürid arkadaşlarımdan özür diliorum.

    bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 5504 Toplam Mesaj: 31