Tahribat Ankara Tayfası Buluşdu!.. ( 1 Tane Resim İçerde)
-
Ya namazı geyik olsun die yazdım skaın gelipte namaza gidiyoruz falan demeyin,biz buluşuruz kim ne saate gelmek isterse gelir.
-
hacilar agustosta yapiyosunuz degilmi simdi :d a q gelemiyorumya sansa bak anca agustosta napalim seneye artik
namaza giderseniz benim icinde dua edin :d -
antık bu arda benı engellemıssın su alttakı msnlerı ekle a.k dunde soyledım sana
-
Matrax = Metallicali Metallicali= Matrax
Connection hoca Metallicali benim Nick degişitirdim :) -
Haziran 22 m.k. geliyorum tr ye !
-
ii bende geliyorum ben antikkyle buluşurum oradanda oraya artık nereye gelinecekse geliriz ok
-
yok mu yav marmarisli bi mürid varsa görüşelim birlikte hu çekeriz...
-
Beyler bızde redfox ıle gelırız sorun olmazsaa 13.00 heykelın onunde oluruz hadı selametle
-
walla hacı son durumda 7-8 kısı gelıyo gelenler gelsın yeter bıze saat 13:00-14:00 arası heykelın orda bulusuyoz yarın :D bende kırmızı mont olcak tanırsınız
bu arada gelenlerden rıcam ellerınde ne kadar template warsa tercıhen template monster olsun cdye cekıp yanında getırsın
tariqatımızdaki fakır fukaraya yani tüm düşkünlere dagatcam başta sorcerer a yardım yapacaz bana getırın ben benımkılerle bırlıkte yollayacam ona -
Cd program vs isteğiniz warsa söleyin sonra ya bana xp cd si lazımdı mssql lazımdı vs demeyin kafama göre bi saate gelecem çünki okulum war vampirede geliyor hadi bakiyim..
Toplam Hit: 10958 Toplam Mesaj: 86