Tahribat Bağış Sistemi
-
Holynin emekliliginde belki...
-
gelecek sene herkes kurban derilerini tahribata bağışlıyacak bundan kelli P:
-
deri toplama timleri kuralım üçer üçer muridler giysin siyah elbiseleri poşetlerde tbt eğitim ve araştırma vakfı diye isteriz.
amcalar ne yapıyorsunuz oğlum derileri derse : emmi eğitim, bilişim, hack, securitiy ile ilgili projelerde kullanıyoruz. deriz.
o niye derse= amca gelecekte savaş sanalda yapılacak bunun için hazırlıklı olmalıyız deriz. inanın veren çok vatansever olur. :)
-
veya öğrenci okutalım o parayla :) öğrencilere tbt ile ilgili dökümanları verelim, toplantılara çağıralım, murid olmalarını teşvik edelim. ilerde okumuş mürid sayılarımızı genişletelim :D
-
şaka bi yana bence bi hatıra ormanı olur , cokda güzel olur , iyide reklam olur , vatana millete dünyaya yararı olur , insanlara örnek olur , geleceğe katkı olur , bence adminler bunu düşünce manyak olur.
(şair ruhum mu delirdi nedir:)
-
daha iyi projeler bekliyoruz :)
bağış istiyorsanız bana bağış yapın askeriz da :)=
-
felsefeye aykırı durum parayla yanyana getirmeyin siteyi fikir ne kadar iyi olursa olsun ters teper :)
ayrıyetten öyle bişey düşünülse adsense var yemişim bağışını para akar lan :|
-
toplanan parayla her ay bi kişiye çekilişle arabada verelim tam olsun :D
bu sene tişört isterük ama :C
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
felsefeye aykırı durum parayla yanyana getirmeyin siteyi fikir ne kadar iyi olursa olsun ters teper :)
ayrıyetten öyle bişey düşünülse adsense var yemişim bağışını para akar lan :|
-----------------------------adsense'e gectik bi ara, sonra adi google banladi siteyi diye biliyorum...
-
cok güzel bir şey olurdu bence ama toplanan paralı biz kendi içimizde değil yardıma muhtaç insanlarımıza lösemili cocuklarımıza ihtiyarlarımıza vs dağıtalım derim
ama bununla beraber böyle şeyler yaptığımız duyulursa holynin evinin önü tinerci yuwasına döner :D sorada holyde bizi keser :| :D
oyüzden madem birşey yapacaz misal fonlar var lösevin falan TBT imzalı veya örnek veriyorum TBT-Spyware__007 bir notcuk oluşturabiliriz herkez kendi nickiyle yardımını yapar herkez 1 lira verse 1000 kişi olsa 1milyar para yapar belkide birkaç masum insanın canı kurtulur eğitimi sağlanır vs.
görüş mükemmel.