Tahribat Balıkesir Underground (Mutlaka Dinle)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hayirdir iso neye guldun :))
Bu arada bayan arkadasin sesi cok iyi :)
-----------------------------
bence bayan arkadaşın ses şarkıyı bozan;çok düz söylüyor biraz duygu enjekte edin ;)
melodi güzel
-
sesler güsel ( son söleyen arkadaş hariç) ama ne bi stil benimseyebilmişiniz nede yürüttüğünüz beatin üstüne otturtturabilmişiniz:) sözleri, ortada bi flow akıcılık falanda yok, içtende okumamışınız bildiğimiz beatin üstüne konuşmuşunuz.
buyrun örnek kalite kötüdür ölesine girdim;
-
Arkadaşlar konu yok yorumu çok fazla yapılmış buna bi açıklık getirmek istedim.
Şuan Balıkesir underground öyle laçkalaşmış durumdaki. bu laçkalık tamamen ego tatmin peşinde koşan tayfa dan kaynaklanıyor ve bu yapılan track de alenen "ortama diss" dir. tüm grup üyelerinin sözlerinde ortamda yanlış işlerle uğraşan tayfaya dokundurulmuştur...
Bu arada nickim yok kardeşim o son söyleyen benim :))) (konuşanlar değil)

-
hehheh tahribat gel kolaysa laf at ses çıkar dibten yemiyosa kapat...((: ilginç ama güzel olmuşş lem sagoda ilk çıktığı zaman böylemiymiş acaba merank ettim ((:
-
amator bir calışma...ilk olduğu normaldır...ama daha cok calısarak ılerde daha manalı liyric ler ve daha am rıtımler tutturmanız mümkün...başarılar..
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------sesler güsel ( son söleyen arkadaş hariç) ama ne bi stil benimseyebilmişiniz nede yürüttüğünüz beatin üstüne otturtturabilmişiniz:) sözleri, ortada bi flow akıcılık falanda yok, içtende okumamışınız bildiğimiz beatin üstüne konuşmuşunuz.
buyrun örnek kalite kötüdür ölesine girdim;
-----------------------------bu daha sağlam olmuşş.. neyse hepinize tebrikler..