Tahribat Banner Sloganı
-
Selam arkadaşlar; herkese Tünaydın
Arkadaşlar bildiğiniz gibi önceden TBT bannerinin altında kökten radikal devrimci hack Grup yazıyordu artık bu yazmıyor Tbt her girdiğimde içimde bir burukluk üzüntü keder herkesin sitesinde varda neden bizim sitemizde yok diyordum bazen uykularıma rüyalarıma giriyordu ne yazıkkı
Ak sakallı hacker dün gece rüyama girdi dedi üzülme evladım yarın öylen uyandınmı git foruma giriş yap foruma duyur dedi eğer bişeyler yazmazlarsa Rene Holy görüşürüm dedi ..
TBt banner yazısı olarak
Burası Karışacak Vaziyet Alın
-
burası tarikat burdan çıkış yok :|
-
Aynı Ak Sakallı HACKER dede benimde rüyama girdi.
Dediki " Kurtlar Vadisi "ni izle (:
-
bunu bende sormusdum bı ara hatta konu acmısmıydım hatrılamıyorum verdıklerı cevabıda hatırlamıyorum :| zaten kafam cok karısık :| :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne tarıkatı hocam tahrıbat :S
-
hepiniz sıraya girin kralınız bir adım öne cıksın :F götten vuracam :W
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ne tarıkatı hocam tahrıbat :S
-----------------------------ahaha kopardın hoca :D
-
detaylı bilgi: Burası Karışacak Vaziyet Alın
-
sLeymN bunu yazdı:
hepiniz sıraya girin kralınız bir adım öne cıksın :F götten vuracam :W
zuhaa zuhaa -
tahribat mahkeme kararıyla kapatılmıştı zamanında ama şimdi geri açıldı.bunun için bi sözleşme imzalanıyor yanlış hatırlamıyorsam.warez,hack,adult vb. paylaşımlarda yüklü miktarda ceza ödüyosun,sanırım herşekilde işi sağlama almak için kaldırılmıştır.. yanılıyormuyum?
-
valla bu konu açılınca farkettim olmadığını :) Dead haklı olabilir ama orda tahribatı gösteren bişey yazması lazım. Bu kadar büyük bi platformun gücünü gösteren bişey olması lazım yani..