folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Cebit 2005 Bulu$Ması Yapıldı.

Tahribat Cebit 2005 Bulu$Ması Yapıldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKing
    DevilKing's avatar
    Erkek
    tatlı bir günmüş stormy'ede tatlı bir geçirişmiş kanaatimce :D:D eheuehu neyse hayırlısı ossun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WtnSwr
    WtnSwr's avatar
    Erkek
    Lem gidemedik bu sene inşallah artık seneye gideriz  :) la orada kaç tane salon war bizim burda 2 salon war a.q

MaDe ßy Jß
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    fotolar nerde :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler stormyi got ettigini düsünüyorsaniz linuxcu eleman amacina ulasti.

ben isin profosyoneli olarak söyliyim, elemanin anlattigi seylerin teknik olarak hicbir gecerliligi yok. adam orda fikrini stormye kabul ettirmeye calismiyordu. etrafindaki neden konustuunu anlamianlarin beyinlerini yikamaya calisiordu. anlattiklari acaip sacma ve politik cümlelerdi. burada onemli olan adamin ucak yada dershane programi yapiyor olmasi degil.

adam once windowsun virgulden sonra 18. haneden sonraki sayilari dogru hesaplayamadigini iddia etti. ki ben tartismasina bile girmem bu yalandir. pcde hesaplamalari os degil islemci yapar bi kere, standardin disindaki hesaplar(cok buyuk yada cok kucuk sayi hesaplari) kullandiiniz classların kalitesiyle ilgilidir. ve bircogunuz biliosunuzdur ki bircok program kodu artik hem linux hem windowsda derlenebiliyor. ikisinin farkli sonuc vermesi aklin alabilecegi bişey degil.

adam resmen windowsun ayni hesaplamayi birden cok yaptiinda farkli sayilar bulduunu iddia ediyordu. bu ya yalandir yada linuxcu eleman bi boktan cakmayan bir pazarlamacidir. ben farkettiyseniz pek girmedim muabbete cunku herifin ne pich olduu gözünden belliydi. amac etraftakileri ikna etmek. ve akilli bir programci icin cok kolaydir, adamin verdii ornegi soyliim

Linuxcu: Linux super cunku fortran virgulden sonra 18 basamaktan sonra hata yapior
    Holy: abi fortran ölmedimi? sen nerde kullaniosun
    Linuxcu : ben isimde kullaniyorum, ucak tasarlarken o kadar hata ile insanlar ölür felaket olur. ben bir hata yaparsam insanlar ölür.
    Stormy: yaptiniz yazilimlardan ornek verebilirmisiniz, dershane programi falanmi
    Linuxcu: ucak tasarimi, biliyorsunuz integralin convex düzlemde katli turevlerini aldiginizda sonuc bulamazsiniz, bilmemne algoritmalariyla gidiyorsunuz sonuca, benim bir hatam insan hayatina mal olur cok buuk adamim ben.
    Stormy: Allah seni piyasada benim karsima cikarmasin(sen pichin allahisin helal)
    Holy: Abi sen ne diosun bu ikisi ayni islemciyi kullanmiomu, ikiside en alt sewiyede bu islemciye ulasamiyormu? birinin yaptii matematiksel islemi digerinin yapamamasi nasil sozkonusu olabilir?
    Linuxcu: o zaman neden ucak firmalari linux kullaniyor, cunku windows hersei hesaplayamaz, Ben hata yapamam cunku ben hata yaparsam insanlar ölür...

Yani adam bize uçak kanadı tekniklerinden giriyor olaya, biz olayi bilemiceimiz icin tersini iddia sansimiz yok.(bana kalirsa adam neden bahsettimin tamamen farkinda ama comezleri avlamaya calisiyor) ben bu adami aslinda göt ettim fakat teknik bir konuda konustuumuz icin adamin derdi bana degil etrafina ürününün gücünü kanitlamak. bunu da teknik terimlerin disina cikip uzmanligini (benim onla yarisamciaim ucak konusunu) one cikararak sagliyor. siz de inaniyorsunuz helal olsun.

Bakmayin ciddi anlamda uyuz oldum ben o ipneye cunku zirvaladiinin farkinda olarak insanlari kandiriyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacker standı cok güseldi, admalar ethical hacker egitimi veriolardi:)

abi hacker olmak istioz die gittik neler ogretiolar ogrenmek icin, herif tahribat.com u duyunca korktu, sizmisiniz onlar diodu baya samataydi orasi da

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Benden sonraki gün gitmişsiniz galiba :D lan ne bahtsızmışız .

Adsense Gelirli Siteler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKing
    DevilKing's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Beyler stormyi got ettigini düsünüyorsaniz linuxcu eleman amacina ulasti.

ben isin profosyoneli olarak söyliyim, elemanin anlattigi seylerin teknik olarak hicbir gecerliligi yok. adam orda fikrini stormye kabul ettirmeye calismiyordu. etrafindaki neden konustuunu anlamianlarin beyinlerini yikamaya calisiordu. anlattiklari acaip sacma ve politik cümlelerdi. burada onemli olan adamin ucak yada dershane programi yapiyor olmasi degil.

adam once windowsun virgulden sonra 18. haneden sonraki sayilari dogru hesaplayamadigini iddia etti. ki ben tartismasina bile girmem bu yalandir. pcde hesaplamalari os degil islemci yapar bi kere, standardin disindaki hesaplar(cok buyuk yada cok kucuk sayi hesaplari) kullandiiniz classların kalitesiyle ilgilidir. ve bircogunuz biliosunuzdur ki bircok program kodu artik hem linux hem windowsda derlenebiliyor. ikisinin farkli sonuc vermesi aklin alabilecegi bişey degil.

adam resmen windowsun ayni hesaplamayi birden cok yaptiinda farkli sayilar bulduunu iddia ediyordu. bu ya yalandir yada linuxcu eleman bi boktan cakmayan bir pazarlamacidir. ben farkettiyseniz pek girmedim muabbete cunku herifin ne pich olduu gözünden belliydi. amac etraftakileri ikna etmek. ve akilli bir programci icin cok kolaydir, adamin verdii ornegi soyliim

Linuxcu: Linux super cunku fortran virgulden sonra 18 basamaktan sonra hata yapior
    Holy: abi fortran ölmedimi? sen nerde kullaniosun
    Linuxcu : ben isimde kullaniyorum, ucak tasarlarken o kadar hata ile insanlar ölür felaket olur. ben bir hata yaparsam insanlar ölür.
    Stormy: yaptiniz yazilimlardan ornek verebilirmisiniz, dershane programi falanmi
    Linuxcu: ucak tasarimi, biliyorsunuz integralin convex düzlemde katli turevlerini aldiginizda sonuc bulamazsiniz, bilmemne algoritmalariyla gidiyorsunuz sonuca, benim bir hatam insan hayatina mal olur cok buuk adamim ben.
    Stormy: Allah seni piyasada benim karsima cikarmasin(sen pichin allahisin helal)
    Holy: Abi sen ne diosun bu ikisi ayni islemciyi kullanmiomu, ikiside en alt sewiyede bu islemciye ulasamiyormu? birinin yaptii matematiksel islemi digerinin yapamamasi nasil sozkonusu olabilir?
    Linuxcu: o zaman neden ucak firmalari linux kullaniyor, cunku windows hersei hesaplayamaz, Ben hata yapamam cunku ben hata yaparsam insanlar ölür...

Yani adam bize uçak kanadı tekniklerinden giriyor olaya, biz olayi bilemiceimiz icin tersini iddia sansimiz yok.(bana kalirsa adam neden bahsettimin tamamen farkinda ama comezleri avlamaya calisiyor) ben bu adami aslinda göt ettim fakat teknik bir konuda konustuumuz icin adamin derdi bana degil etrafina ürününün gücünü kanitlamak. bunu da teknik terimlerin disina cikip uzmanligini (benim onla yarisamciaim ucak konusunu) one cikararak sagliyor. siz de inaniyorsunuz helal olsun.

Bakmayin ciddi anlamda uyuz oldum ben o ipneye cunku zirvaladiinin farkinda olarak insanlari kandiriyor.

aaa olayı tam bilmediğim için standart bir yorum yaptım ama herif ibnenin tekiymiş anlattığına göre büyük adammış göttosh güzel bir buluşma olmuş gelmek istersim nasip olmadı bir dahakisine inşallah ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mozilla yazmıyor ie de bozuk DenyoWizarddan yazalım dedik oda boktan tabi windowsta yazıldı virgülden sonraki 18. basamak yanlış hesaplanmış gitti yazdığım post allah belanı versin windows virgülden sonraki 18. basamağı nası yanlış hesaplarsın!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Ya ben gittim siz yoktunuz =)

Nese bir dahaki sefere

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

bu yıl gelemedik, seneye inşallah gelicez, anlatıldığına göre çok güzel geçmiş resimleri bir an önce yayınlayında görelim...

antik ta ankaradan çıkıp gelmişti valla görüşmek istiyodum ama olmadı, ankaraya gidince görüşürük artık...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 10435 Toplam Mesaj: 56