Tahribat Cebit Buluşması Fotoğraflarını Upload Edebilecek Olan Var Mı?
-
Under abi valla super gundu ,burada turkcell iyice yamuluyor :) ,yalniz maskotun yuzu guluyorya biz iyice gaza gelmisiz ben mideye calisiyorum maskotun tam arkasindayim gorunmuyorum :) antenlerden cekiyoruz ,megerse adam icerde ölüyormuş :D
----
Under abi burada senin eli fark ettim :) ,niye tabaga dogru uzanmis "su fotografi cekinde tabagi alip gideyim" der gibi duruon :) oysa sabah cok guzel bir kahvaltida yapmistik :))
-
adam iyi küfretmiştir size :D:D
bırakın lan beniiiiii
senin kafan gözüküyo sadece , anten kapatmış :D comp
-
He o antenin arkasindaki kafa benim :) Adam kufretmedi :) pesimizden gelip bizi buldu ,microsofta mi aydin doganin sirketindemi ne tanidigim var sitenizi hackletecem demisti :) bizim koka basta olmak uzere daliyorlardi cocuga :) ...ama resmen aglayacakti cocuk ,bizde az degiliz :)
-
celocan kostumun icinde ki adam kufur ediyor, acaip sinirli ama ustundeki kostum de kocaman gulen bir surat oldugu icin hicbir belli olmuyor,
bizde hosuna gidiyor galiba diyorduk :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Adam kufretmedi :) pesimizden gelip bizi buldu ,microsofta mi aydin doganin sirketindemi ne tanidigim var sitenizi hackletecem demisti :) bizim koka basta olmak uzere daliyorlardi cocuga :) ...ama resmen aglayacakti cocuk ,bizde az degiliz :)
-----------------------------:D:D:D hocam böyle maskotlara hep sinir olurum birde sitenizi hackleticem demiş :D
-
Buradad ey em di :) standini talan etmistik ,kalem falan almistik...rene hoca AMD kanal gelistiricisi elemandan t-shirt istemistin gonderdimi ?
-
süper fotolar ya :D Bu yıl pazar gününe denk getirsek hojalar ? Ben geçen yıl iş yüzünden 1 gün sonra gittim cebite yani sizden 1 gün sonra :( Pazar olursa daha çok mürid müsait olur belki tam süper olar hem :D Tahri t-shirt imde duruyo daha :)
-
bende isterim tahri t-shirt lerinden rene hojam elidne kaldıysa ben sana ew adresini pm ile atiim ban kargo ile gönder
-
kesin gelcem bi dahakine :D
Turkcell owned olmuş ehehe
-
tişörtleri sorci yaptırmıstı :D cebitede gidemedim t-shirtiüde alamadım amk :D
b usene şağka bileklik falan vardı ama ne oldu bilmiom böle bi proje var :D ayarlamak lazım bişiler....