Tahribat Counter Strike 1.6 Turnuvası
-
yan çizecekler adını yazdırmasın:d sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim vay beni ikaz etmediler demeyin:DD
-
owye . Beni yaz silinmiş mesajlar
-
benıde yaz baskan (maksat zevkse gelırım oynarımda bıraz ama böle cok yenme askıyla yanıp mıllete kızıcak bagırcak kısıler varsada hıc bulasmıyım kımseyı oyundan sogutmayalım :o)
-
benide yaz usta .
-
ben de
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
benıde yaz baskan (maksat zevkse gelırım oynarımda bıraz ama böle cok yenme askıyla yanıp mıllete kızıcak bagırcak kısıler varsada hıc bulasmıyım kımseyı oyundan sogutmayalım :o)
-----------------------------hocu rekabet hat safhada:D yaz dersen yazayım adını. bu arada liste piç oldu millet tekrardan yazdırın isimlerinizi..
-
lepusmorris bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------hocu rekabet hat safhada:D yaz dersen yazayım adını. bu arada liste piç oldu millet tekrardan yazdırın isimlerinizi..
-----------------------------yaz yaz baktık cok kotuyuz cıkarık :p
-
, buarada win7 de sxe hatasını ortadan kaldırdım sorun yaşayanların dikkatine :)
EDİT : Hocalar benım iş çıktı gelemıyorm inş bi dahakine :/
-
Bende desen net hızlı olmasına rağmen ping var ne iş anlamadım.
-
yaz lepus yaz bu gece oynuyoruz demi?