folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tahribat Dışında Biryere Giremiyorum

Tahribat Dışında Biryere Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Olur böyle şeyler bunun sebebi TAHRIBAT VIRUSU.Öyle bir virüski bu tahribat tarafindan oluşturulmuş.Bak virüs birisi tarafından yazılmış demiyorum oluşturulmuş ,

ilk başta sana hiç çaktırmıyor , yavaştan yavaştan sokuluyor ama bilgisayarına değil kalbine :) buna tahribat aşkı virüsü diyoruz öyle birşey oluyorki

beyninle kalbin arasındaki iletişimde veri kayıpları yaşanıyor.Bilgisayarını açıyosun heyecanla böyle sitelere takılcam facebook a filan diyosun beyninle düşünüyosun

bu tam parmaklarına eletilirken aslında kalbindeki virüs devreye gidip parmaklarına giden sinyalleri değiştiyior ve her durumda www.tahribat.com yazıyosun başka

sitelere giremiyosun :D he arada virüs satır satır giderken koduyla ,birden hatalar oluşup değişik yerlere jump lıyor filan böyle hataya düşürüyor sonra banlanıyorsun

işte burdan ama olsun önemli değil seviyoruz biz bu virüsü :) başkada pek siteye giremiyoruz :) bizi zombie yaptın tahribatım köpeğin olalım :P

Şaka bir yana www.opendns.com adresine girip dns adreslerini alıp kullanırsan sorunun kalmaz galiba , nasıl kullanıcağınıda anlatmışlar pc veya modem için.

yada öncesinde  MsDos u aç

"ipconfig /flushdns"  filan komutlarını dene bakalım belki işe yarar  sonra  ipconfig /release   ve ardından ipconfig /renew  sonra birdaha ipconfig /flushdns :)

belki iş görebilir bazen. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerShery
    SerShery's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:
    -----------------------------
    İLAHİ ADALET mi Demeliyim:D Belkide Tahribat Hakkında İleri Geri Konuştun:D İlahi Adalet Yerini buldu :P
    evet ollabilir ileri gerimi konustun yoksa?:)

Azerbaycan tv de pokemon: Ash pikaçuya, ''Seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan'' dedi, hayattan soğudum :O
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Olur böyle şeyler bunun sebebi TAHRIBAT VIRUSU.Öyle bir virüski bu tahribat tarafindan oluşturulmuş.Bak virüs birisi tarafından yazılmış demiyorum oluşturulmuş ,

ilk başta sana hiç çaktırmıyor , yavaştan yavaştan sokuluyor ama bilgisayarına değil kalbine :) buna tahribat aşkı virüsü diyoruz öyle birşey oluyorki

beyninle kalbin arasındaki iletişimde veri kayıpları yaşanıyor.Bilgisayarını açıyosun heyecanla böyle sitelere takılcam facebook a filan diyosun beyninle düşünüyosun

bu tam parmaklarına eletilirken aslında kalbindeki virüs devreye gidip parmaklarına giden sinyalleri değiştiyior ve her durumda www.tahribat.com yazıyosun başka

sitelere giremiyosun :D he arada virüs satır satır giderken koduyla ,birden hatalar oluşup değişik yerlere jump lıyor filan böyle hataya düşürüyor sonra banlanıyorsun

işte burdan ama olsun önemli değil seviyoruz biz bu virüsü :) başkada pek siteye giremiyoruz :) bizi zombie yaptın tahribatım köpeğin olalım :P

Şaka bir yana www.opendns.com adresine girip dns adreslerini alıp kullanırsan sorunun kalmaz galiba , nasıl kullanıcağınıda anlatmışlar pc veya modem için.

yada öncesinde  MsDos u aç

"ipconfig /flushdns"  filan komutlarını dene bakalım belki işe yarar  sonra  ipconfig /release   ve ardından ipconfig /renew  sonra birdaha ipconfig /flushdns :)

belki iş görebilir bazen. 

spark kardeşim iyi misin ya :)

düzelir düzelir merak etme :) 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende bazen sadece tahribata giremiyorum diye bi sorun oluşuyo. heryer normal bi tek tahribatta giremiyom. bi ara sık sık oluyodu. paso modemi resetliyodum 5 dk sonra yine gidiyodu:D
Toplam Hit: 5138 Toplam Mesaj: 25