Tahribat Forum İçin Bir Öneri
-
Selam arkadşalar. bir önerim olacaktı. şimdi kullanıcılar anasayfada login olmadan forumu gezebiliyor. tabiki cevap yazamıyor. cevap yazmak isterken login sayfası karsısına cıkıyor. buradan login olduğumuzda direk anasayfaya yonleniyor. boyle olması bence mantıksız. reklamiptal de hangi forumda tıkladıysan o foruma yonlendiriyor tekrar. kullanıcı herhangi foruma cevap yazmak istediğinde login sayfasında o foruma yonlendirseniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
-
Sende girmeden önce login ol. :D şimdi uğraştırma adamLarı yazmaya :p
-
abi ben karısmam ama bence siteye girenlerin msjları okuması için üye olması şartı konsun yawww ama yine de en iyisini holy abi bilir
-
a4 e katılıyorum walla...cok ufak bi kodlama ile duzeltilebilir...
-
ewet basit bir sey aslinda direk login.asp ye querystring ile idleri alinip hafizada tutulur sonra response.redirect butun isi halleder ama simdi forumda baska problemler daha var holyone ye pm attim ama cwp gelmedi mesala arama yapdadiğinde bir sorun var aram islemi gerceklestirilemiyor.
-
hani bir laf vardırya *m bulmuşun kıllımı kılsızmı diye bakıyon :)
-
o kadar biliosan oturcan yazcan..
adamın eline vercen.. hep onlarmı çalışcak login oluverde gir siteye..
-
yaw bir öneride bulundum millet neler yazmıs. olsa daha güzel olur olmasada boyle kullanacaz ne yapalım.
-
boyle daha iyi.
-
utku_bahadir bunu yazdı:
abi ben karısmam ama bence siteye girenlerin msjları okuması için üye olması şartı konsun yawww ama yine de en iyisini holy abi bilir
Bence öle olması mantıksız.. mesela googledan bir konu search ettiginde direkt bizim forumda yazılmış olanını bulur problemini daha kolay çözer.. Anca gizlisi saklısı olanlar millete kapatır forumu, user sayısını önemsiyenler öle yapar=) eger forumu okumak için üye olucaklarsa sırf okuycaklarsa üye olmasınlar daha iyi:)
-
MitNickKevin bunu yazdı:
hani bir laf vardırya *m bulmuşun kıllımı kılsızmı diye bakıyon :)
öyle degıl lan *mı bulmusunda kıllısını arıyon denır.