Tahribat Forum İçin Bir Öneri (Favori Konular)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
fawori yerine çentik daha ii olurdu ama bu seferde yazılan yorumlar düşerdi
-----------------------------bence düşmez sadece " çentik attım , akşama bakıcam çizik " gibi mesajlardan kurtuluruz
-
profilde bulunan en son açtığım konu ve en son mesaj attığım konu (özellikle) ana sayfada çok hızlı bir şekilde ulaşılabilecek şekilde olmalı.
sevgiler
-
bayadır istenen birşey ve işe yarayacak birşey ama yönetim hiç cevap vermedi
-
mozilla firefox için kullandığım yöntem şudur: yer imlerime tahribat diye dizin açmayı müteakip beğendiğim sayfaları yer imlerine ekle komutuyla tahribat dizini içine atmaktayım. Böylelikle birkaç mouse hareketiyle favori veya çentikli bi şey olmadan takip ettiğim başlıkların linklerini kaydetmiş oluyorum. Süper olüyü
-
kuytul bunu yazdı:
mozilla firefox için kullandığım yöntem şudur: yer imlerime tahribat diye dizin açmayı müteakip beğendiğim sayfaları yer imlerine ekle komutuyla tahribat dizini içine atmaktayım. Böylelikle birkaç mouse hareketiyle favori veya çentikli bi şey olmadan takip ettiğim başlıkların linklerini kaydetmiş oluyorum. Süper olüyü
ya başka bilgisayardan giriyorsan tahribat a? -
SpermMan bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
ya başka bilgisayardan giriyorsan tahribat a?
-----------------------------o zamanda xmark kullan
her bilgisyaarda sık kullanılaları görebilirsin
-
swordfish bunu yazdı:
SpermMan bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------mozilla firefox için kullandığım yöntem şudur: yer imlerime tahribat diye dizin açmayı müteakip beğendiğim sayfaları yer imlerine ekle komutuyla tahribat dizini içine atmaktayım. Böylelikle birkaç mouse hareketiyle favori veya çentikli bi şey olmadan takip ettiğim başlıkların linklerini kaydetmiş oluyorum. Süper olüyü
ya başka bilgisayardan giriyorsan tahribat a?
-----------------------------o zamanda xmark kullan
her bilgisyaarda sık kullanılaları görebilirsin
hojam o kadar teferruata ne gerek var :) -
tahribat not defteri ne işe yararlar kullanan varmı demişlerdi ..
alın işte size centikleme : not defterim / yeni not yarat / basit editör ile / çentikleyeceğin linki ctrl a / ctrl v / notu kaydet bu kadar basit :)
-
Tek bi butonla sürekli erişebiliceğimiz bi arşivimizin olmasının yerine alternatiflerle işlemi uzatmak gereksiz. tabi o butonu yapmak önemli yönetim siklemiyor bu öneriyi :D bide bsg butonu var çok istenen onuda yaptıramadık yıllardır :D Bu mesaja 10 kişi BSG! dedi falan güzl olurdu aslında (:
-
Sanırım ilk ben önermiştim :)
http://www.tahribat.com/Forum-Favori-Forum-Konularim-Fonksiyonu-Oneri-75040/1/favori