Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Tahribat Foruma Flood Saldirilari Hakkinda
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
-
Gelincik sen fazla otme.
Spydaki forumda okudum
sen daha cehennem.com u bilmiyorsun
cehennem.com u cehennem.org dan ibaret saniyorsun.
neyse sen git spymastersnake.org un kufurlu muhabbetlerine takil -
o gelincik denen karı varya , onu türkiyede istanbulda bi köşede kıstırırsam ben biliyom ne yapacağımı ...
-
hollandada
-
napacağını sana söleyeyim spy onlareı bayağı bayağı tasmalamış . bende xxxwapxxx onlara o kadar cc yardımı yaptım cc bölümünü be döndürüyordum sonra bana kırmnızı kartı salak bir arkadaşın dostu olduğum için koydular. ama niye 100 lerce flood yapğtım haa unutmadan daha o zamanklar denyo menyo yoktu. haa gelinciği bir yerde kıstırısam ne yapacağım konusunada gücünüz bakıyorumda sadece kadınlara yetiyor gel beni kıstırda görelim anyayı konyayı...
-
Harbi kari kiza solemek hos degil, hepsi geri zekali ewet ama içinde kalsin hoja sıkıştırıcaında ne yapicain :)
-
Ya abü bu forumun saat ayarlarini falan kim yapiyo. Nasıl geri almak o öle a.k utanmasaniz 1 yıl geri alcaksınız. Bi dünya mesaj bok yoluna gidiyo.
O Foruma saldıranlarında ebesini atlarım ha. Bana saldırsanıza lan :) -
HolyOne belli oluo Bu spymastersnake.org cok ziyan bi site salak la dolu kiminle dans ettiklerini bilmiolar... :) Tuuuuuut Kafasını spymakstersnake.org
-
BartheZ bunu yazdı:
-----------------------------
Ya abü bu forumun saat ayarlarini falan kim yapiyo. Nasıl geri almak o öle a.k utanmasaniz 1 yıl geri alcaksınız. Bi dünya mesaj bok yoluna gidiyo.
O Foruma saldıranlarında ebesini atlarım ha. Bana saldırsanıza lan :)
-----------------------------
sana niye saldircak fındık kadar seyin yok ya ... uzun bi sap vardir sen adamın agzini bozuyonuz yaws..:Pp
-
a.k oranın
-
Ya canınız sıkılınca forumun dibinmden topic mi çıkarıyonuz siz anlamadım yayw konu tartışılıp bitmiş sen gidip adama laf atıyon
Toplam Hit: 11730 Toplam Mesaj: 40