Tahribat Forumuna Yorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    aktif olmasına aktif de...

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mit bunu yazdý:

slm tahribat doðru  genel  olarak portal  oalrak güzel  ama hack konusunda öðretilen biþiy  yok bence

ne bilim  atýyorum x programý  download ý özellikleri  nasýl kullanýldýðý sonra  ahck team kurup saldýrýlarda göremedim saldýranlar  var  ama biz  içine  giremiyoruz maalesef  öðretici  kadro  var  bilgi  var  öðreten yok web hack mesela en çok öenmli olan þeyt  o php 2002 siteman web wiz guide sonra guest book daha bir  çok asp siteleri  felan  açýklarý  nelerdir  açýklarýný  bulduk  nasýl içeri gireriz  bunlar  öðretilmiyor  bence  öðretecek insan var hemde  çok bilgili  olanlar  var bize  yardým etmiyolar bence  ahck konusunu  biraz  daha  aktif  hale getirsek denemeler  yapsajk  felan iyi  olur  saygýlarýmla

Tahribat.Com Hakkında

• Bu site HolyOne'ın şahsi malıdır... Kişisel megalomanligini tatmin amaçlı başlatılmış olup günümüzde birçok kullanıcıya farklı hizmetler veren bir portal halini almistir.

• Sitenin herhangi bir kurum, kuruluş, dernek, örgüt ile bağlantısı bulunmaz, burda düşünce özgülüğü bulunur, kim nereye isterse yazar.

• Sitede kullanılan dizayn, ASP, php, perl scriptler, programlar ve içerik aksi belirtilmediği sürece 100% HolyOne'ın kendi üretimidir, Başka sitede bulunmaz (bulursanız da büyük ihtimalle burdan alınmıştır)

• Aksi belirtilmediği sürece siteden çekeceğiniz her program virussuz ve zararsızdır.

• Microsoft, bir gün Netscape'i satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır.

• Sitenin Üyelik bilgileri herhangi bir kurum yada kuruluşa dağıtılmaz. Topladığımız Email adreslerini satmayız bunun için mailinze bizden kaynaklanan gereksiz bi sürü reklam dolmicagina emin olabilirsiniz.

• Sitenin içerdiği hersey tamamen beleştir, watana millete hizmet olsun diye yapilmistir.

• Tahribat.com u hazırlarken öncelikle, özgün, farklı bir içeriğe, ondan sonra da dizaynına, seçtiğim adminler ve ortamdaki seviyeye önem verdim.

• Sitede yayinlanan her bir program, döküman, script ne varsa... bunlarla yaptiginiz herseyin, yediiniz her haltın sorumluluğu tamamen size aittir.

• Sayfanın içeriğinden hoşlanmadınız mı?, o zaman kan, terör, zina, çete, fuhuş, RTÜK, kütük, hödük ve milli dümbük dolu "azzssonra" TV'leriniz, "bir kısım medya" larınız, ve Türkiyenin benzersiz kağnı gibi internetinde bulabileceğiniz diğer hack siteleri ile idare ediniz...

WebMaster, Programcı, Alemin Kralı, Ermiş insan.. büyük insan HolyOne..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    ipnemiyiz lan biz pasif olcaz yoksa sen mi ipnesin aktif arıyorsun. küfretmiycem diyorum olmuyo. eksik yanını soyle ona göre değişiklik yapılsın.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    valla hack olayı biraz ilham biraz intikam meselesi. biz yamuk yapmayanı bizde yamultmuyoruz. bu iş araştırm geliştirme meselesi araştırcan okuycan. ftp nedir bilmeden cute ftp ile nası hek yaparım demiycen. bunları burda bekleme.

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErsiNnn
    ErsiNnn's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:

ipnemiyiz lan biz pasif olcaz yoksa sen mi ipnesin aktif arıyorsun. küfretmiycem diyorum olmuyo. eksik yanını soyle ona göre değişiklik yapılsın.

Forum'a aktif msj yazmama ragmen , aktif konuları sürekli takip eden bir şahıs olmama ragmen...  " tagext " ' in bu cevabını tebrik etmek için online oldum ...

Vallahi hoca helal olsun .. Kodummu oturtuyorsun 

LAN NERDESİN?
Toplam Hit: 3443 Toplam Mesaj: 16