Tahribat Forumuna Yorum
-
aktif olmasına aktif de...
-
mit bunu yazdý:
slm tahribat doðru genel olarak portal oalrak güzel ama hack konusunda öðretilen biþiy yok bence
ne bilim atýyorum x programý download ý özellikleri nasýl kullanýldýðý sonra ahck team kurup saldýrýlarda göremedim saldýranlar var ama biz içine giremiyoruz maalesef öðretici kadro var bilgi var öðreten yok web hack mesela en çok öenmli olan þeyt o php 2002 siteman web wiz guide sonra guest book daha bir çok asp siteleri felan açýklarý nelerdir açýklarýný bulduk nasýl içeri gireriz bunlar öðretilmiyor bence öðretecek insan var hemde çok bilgili olanlar var bize yardým etmiyolar bence ahck konusunu biraz daha aktif hale getirsek denemeler yapsajk felan iyi olur saygýlarýmla
Tahribat.Com Hakkında
WebMaster, Programcı, Alemin Kralı, Ermiş insan.. büyük insan HolyOne..
-
ipnemiyiz lan biz pasif olcaz yoksa sen mi ipnesin aktif arıyorsun. küfretmiycem diyorum olmuyo. eksik yanını soyle ona göre değişiklik yapılsın.
-
valla hack olayı biraz ilham biraz intikam meselesi. biz yamuk yapmayanı bizde yamultmuyoruz. bu iş araştırm geliştirme meselesi araştırcan okuycan. ftp nedir bilmeden cute ftp ile nası hek yaparım demiycen. bunları burda bekleme.
-
tagext bunu yazdı:
ipnemiyiz lan biz pasif olcaz yoksa sen mi ipnesin aktif arıyorsun. küfretmiycem diyorum olmuyo. eksik yanını soyle ona göre değişiklik yapılsın.
Forum'a aktif msj yazmama ragmen , aktif konuları sürekli takip eden bir şahıs olmama ragmen... " tagext " ' in bu cevabını tebrik etmek için online oldum
... Vallahi hoca helal olsun .. Kodummu oturtuyorsun