Tahribat Gözlükçüleri Bi Sorum Var - Güneşte Renklenen (Kolormatik) Cam
-
Bende gözlük almak istiyorum uygun fiyatlı güzel güneş gözlüğü markası önerebilecek var mı ?
-
kisacArsi bunu yazdı
Bende gözlük almak istiyorum uygun fiyatlı güzel güneş gözlüğü markası önerebilecek var mı ?
Evet beyler, yaz geliyor. Güzel gözlük öneriniz var mı?
-
Konuyu okumadım sadece yeni gördüğüm bişeyi paylaşıcam.
Yeni bişey çıkmış Atasun'daki gacı söyledi.
Gözlüğün alt kısmı yakın üst kısmı uzak gösteriyor. Ortadan bölünmüş halde. Onu da colormatik yapabiliyorlar falan.
İnfo :D
-
EnableTurk bunu yazdı
Gözlüğün alt kısmı yakın üst kısmı uzak gösteriyor. Ortadan bölünmüş halde. Onu da colormatik yapabiliyorlar falan.
aabi ne yaptin
1959 o dedigin lensin bulunma tarihi.
-
Ben 2 yıl kullandım. Iyi hoş. Sonra ayrı gözlüğe geçtim. Sonra gözlüğü bıraktım. Sadece güneş gözlüğü kullanıyorum.
Kolormatik sevmediğim yanı kış kar soğuk ama gündüz sürekli kararıyor. Bi süre sonra hoşuna gitmemeye başlıyor. Mesela bir binaya giriyorsun yavaş yavaş açılıyor rengi. Ben sürekli gölge istemedim. En güzeli rayban yeşil rengi.
-
Normalde camların kalın, ayrı güneş gözlüğü yaptırmak yerine mıknatıslı olanlardan aldım. İstediğim zaman takıp çıkarabiliyorum. Alıştım tavsiye ederim
-
EnableTurk bunu yazdı
Eski bir olay ama aşırı derecede kullanışsız diyor kullananlar..
-
erdem358 bunu yazdımanglerman bunu yazdı
kardeşimde var memnun değil
güneş ışığına göre değil güneşteki uv ye göre siyahlaşıyormuş.
gündüz hava kapalı yağmur yağmak üzere ama camlar siyaha dönüyor neden diye sordum çünkü hala ışıkta uv varmış vb dediler :D
iki ayrı gözlük almak daha mantıklı. veya mıknatıslı güneş gözlüğü yapıyorlar çat diye orjnal gözlüğe yapışıyor öyle bişey almak daha mantıklı.
O mıknatıslı çok sağlam değil en ufak sarsıntıda ayrılıyor geçem hafta arabaya binerken düştü yavşağın tekide üstüne bastı
Miknatıs + kanca olanları da var. Yada miknatısı çok güçlu olanları da var. ben kullanuyorum ayırmak için iki elimi kullanmam gerekiyor benim kini.
-
Kolormatiklerde tek problem geçiş süresi oluyor. Eniştem kullanıyordu. Dışarıdan içeri girince bi 5-6 dk evde güneş gözlüğü ile dolaşıyor gibi oluyordu.
-
Antikky bunu yazdıEnableTurk bunu yazdı
aabi ne yaptin
1959 o dedigin lensin bulunma tarihi.
Ben bunu gittim hevesli hevesli pedere falan anlattım ya ciddi mi :(