folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Hack Kursu Versin.



Tahribat Hack Kursu Versin.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    Finaller bitiyor artık tatile giriyoruz. Hack ile ilgili konulara en çok vakit ayırdığımız zaman tatil zamanlarıdır. Acaba tahribat ekibi olarak kurs verme imkanınız var mı? Örneğin masrafları karşılama amaçlı düşük bir ücreti olabilir. Bu konu hakkında fikirleri olan arkadaşlar fikirlerini söylesin. Böyle bir şeyin olabilirliğini konuşalım.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek

    Hack üzerine ancak piyasa açıklar kullanılabilir.Bunları öğrenmekte çok bi kurs gerektirmiyor.Döküman bankasında xss ler dışında nette bulamicağın konu zaten yok.

    Bunun yerine 3 ayda asp,php,sql gibi çokta komplike olmayan diller,öğretebiliriz tahribat.com adına.hem memleketime 2-3 faydalı adam katarız.Hemde ben hack işine kessin kararlıyım dien arkadaşların dil temeli olur.

    holy hocamın dediği gibi türkiyedeki tüm hackerler toplansa 1milyon site hacklerler ama bi tetris yazamazlar...


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    aL Sana Kursun KraLı ;

    http://www.tahribat.com/doccatlist.asp


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
    Bazen her şey bir yere kadar oluyor. Tek başına bi yere kadar gidebiliyorsun, orda kalıyorsun. Ne öğrenmen gerektiğinide bilmezsen, ne arayacağınıda bilmiyorsun. Ben yıllardır uğraşır dururum bu işlerle. Adam akıllı bir şey biliyor musun desen, cevap hayır. Benim birkaç yılda tek başıma öğrendiğim şeyleri, 11 yaşındaki kardeşime anlattım, çocuk 2 günde hepsini söktü. Okuyup anlamaya çalışmak başka, birini izlemek dinlemek başka. 13 yaşından beri her yıl en az birkaç ay uğraştım. şimdi 22 yaşındayım. Ama elle tutulur bir şey bildiğim yok. Ne arayacağımı bilmiyorum en basitinden. Forumdan foruma sürükleniyoruz. Geçen ay C kursuna gittim. İlk derste aklımdaki soruların %50 si cevaplanmıştı. Demek istediğim bire bir eğitimde sonuçlar daha başarılı oluyor. Ben bu konuyla ilgileniyorum ve ilgileceğimde.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Soru sorma aliskanligi kazanmak gerek,millet bir konu uzerinde calisiyor ama o konuda soru sormaya cekiniyor,cekinmemek gerek soru sormak gerek...kimse anasinin karninda ogrenmedi...bence birebir kursun faydasi soz konusu olamaz...bugune kadar ogrenenlerin cogu kursa bile gitmedi...birak kursu adam akilli kitaplar bile yoktu...Siz gercekten istedikten sonra hersey kolay...Birde hack ogretilmez hocalar ,bir konuda uzmansaniz o konuda hacking bilginiz olabilir...TCP/IP bilmeden networkte takla atamazsiniz...yani hazir programlar kullanip yillarini harcayanlardan olmayin ...Antikky'nin dedigi gibi bir dil temelinizin olmasi gerek....Tetris meselesi.


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    O zaman ilk yapmamız gereken nedir? Bir yerlerde bir şeyler anlatılıyor. Orada bilmediğin anlamadığın bir sürü terim oluyor. Bunlarda adamı pes ettiriyor. Birini anlamaya çalışana kadar farkediyorsun ki bilmediğin çok şey var. E bi yerden başlamak lazım. Nedir o bir yer. Hack konusunda sağlam adımlarla ilerlemek için hangi dili nasıl öğrenelim. Nedir bu dili öğrenmenin yöntemi? Hangi dilden nasıl başlamalı? Piyasadaki kitaplardan alsak faydası nedir yoksa dili direk internetten mi öğrenmek lazım? Sağolun arkadaşlar faydalı bilgiler verdiğiniz için.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Hocam ne isle mesgulsun ? 3-5 yil sonra ekmek yiyebilecegin bir isin yada meslegin varmi ? Hayatini ilerde ,bilgisayardan mi kazanmak istiyorsun ? bu sorularimin cevaplarini versene ona gore cevap yazim.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek

    ben şu mantıkla yaklaşıyorum olaya arkadaşım..

    eğer php asp Dilelri,ne hakim olursam eğer, yazılan bir  portal yada scriptteki mantıgını çözüp enrden nasıl girilebilir bir yol bulabilrim, ama  gidipte milwormden bi sql alıp onunla yapınca o işe pek hack denmez. php bil php nin a.koy sonra gel buda yetmez gibi milletin php portallarında açıl bul mantıgını çöz o zaman kendi açıkalrını bulup gümlet o zaman derimki bu hacktir. 

    en güzeli yaz gelmişken  online dersler olarak başlanmalı çünkü döküman bir süre sonra bayıyor yani  nasıl desem, oku oku adama sıkıntı werior ama bi grüntülü ders olsaki bir kaç sitede photoshop falan war asp dersleri görüntülü onları izlerken daha rahat oluyor öğrenme açısından.

    olay budur yani =)


    Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
    iç mimarlık okuyorum. 1 bitti. Bilgisayarla profesyonel olarak sadece çizim programlarıyla işim olacak. Bilgisayarla ilgili uzmanlık gerektirecek herhangi bir alanda para kazanmayacağım. Herkesin bir ilgi alanı vardır. Benimki de bu.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Tamam anladim ,iyi meslegin varmis...Hack nasil ogrenilir hangi dille baslanir o konuda bilgim yok ,bilgisi olan arkadas varsa soyler....Eger hobi olarak ilgileniyorsan sana dil tavsiyem C# ve aspx ile genis bir alanda guzel calismalar yaparsin ama hack demiyorum ,o konuda bir dil varsa bilgisi olan soyler :)


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
    php de mi karar kıldık şimdi. Dile yeni başlayanlar için önerilen dil buysa, nasıl bi kaynak seçelim kendimize? Akmardan(ist)  kitabını mı alalım, netten mi araştıralım? Nasıl çözelim bu kaynak işini?
Toplam Hit: 3668 Toplam Mesaj: 16