Tahribat Ha©K T€AM :)
-
abi yaz geliyo eski günlerimize dönüyoruz
sezebiliyorum :)
-
dun ak$am aylak aylak surf yaparken birkac forumda tahribat kelimesini arattim :) bayaa ilginc $eyler cikti.
mesela hackerpowersdaki her 3 ki$iden 1i tahribati hacklemi$ :) -
GLaDio bunu yazdı:
dun ak$am aylak aylak surf yaparken birkac forumda tahribat kelimesini arattim :) bayaa ilginc $eyler cikti.
mesela hackerpowersdaki her 3 ki$iden 1i tahribati hacklemi$ :)
iyi aratamamışsın galiba? ben hackerpowersta öyle bişeye rastlamadım -
bilmiom artık :))
-
haha o hackleyenlerin bikaçı şuraya gelse anlatsada kopsak lan : )
-
DEMİŞLERDİR YAPABİLENDE OLACAKTIR ELBETTE AMA PİYASADAKİ PROGRAMLARLA DEVŞİRME KOMUTLARLA OLACAK İŞ DEGİL MİLLET YALAN SÖYLÜYO Kİ SADECE İLGİ CEKMEK İÇİN AMA TABİ BAZI ARKADASLARINDA HAKKINI YEMEMK LAZIM İÇLERİNDE GERCEKTEN BU İŞİ BİLEN ADAMLARDA VAR
BENİM CANIMI SIKAN MİLLET HACKER KELİMESİNİ AGZINA ALIRKEN MANASINI DÜSÜNÜYOMU YANİ NEDİR HACKER BUNU BİLİYOMU LAMER NEDİR BUNU BİLİYOMU
BEN DERİMKİ ARATIN HACKER MANASINI SONRA DÜSÜNÜN UZGINDAN YAKININDAN GEÇİYOZMUUU
-
GLaDio tavuğuna kış diyen mi olduki ağzınızdan HackerPowers lafı düşmüyor?!
Madem siz size barış sunanlara terbiyesizlik yapmaya devam edeceksiniz bunun sonuçlarını kabullenmişsiniz demektir.
Artık Hackerpowers'a dil uzatmayın!!
SAAT 20:50 itibariyle işlemlere başlanacak ve cezanızı kısa bir süreliğine çekeceksiniz, unutmayın eğer siz uzatırsanız bizde icraatları uzatırız...
Bu size ders olsun , HackerPowers Yönetimi!
-
HackerPowers karşıtı bir duruşum yok, hatta barış olması her zaman taraftarı olduğum birşey ama saat 20:50'yi geçti ve birşey yok...
-
bekliyoruz.. cezalandıracağız die gelipde cezalandırılacak olanları!
Toplam Hit: 5241 Toplam Mesaj: 20