Tahribat Halısaha Maçı
-
Havaların ısınmasıyla halısaha sezonunun açılışını yapalım diyoruz.Mac avcılarda ve herkese uyacak bi saatte olacaktır.Takımlar oluştuktan sonra yer ve saat hakkında bilgi vericez.
-
Tarih : 29 mayıs pazar
Yer : Avcılar
Saat: Belirlenmedi
Gelecekler:1.Griffin
2.Enes
3.u235
4.headbanger
5.CellyM
6.Nightprince44
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14. -
Nerde olcak halı saha ben erzurumdayım şu an :D her şekil oynarım :D 6 senelik prof. futbol hayatım var demedi demeyin :D
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Nerde olcak halı saha ben erzurumdayım şu an :D her şekil oynarım :D 6 senelik prof. futbol hayatım var demedi demeyin :D
-----------------------------handikap koyarız müdür kafanı yorma :)
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Nerde olcak halı saha ben erzurumdayım şu an :D her şekil oynarım :D 6 senelik prof. futbol hayatım var demedi demeyin :D
Özel uçak yollarım . -
griffin bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
Özel uçak yollarım .
taraftar lazımsa, bana bi uçak bileti yeter öle özele fln grek yok masrafsızım :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
Özel uçak yollarım .
taraftar lazımsa, bana bi uçak bileti yeter öle özele fln grek yok masrafsızım :)
Gel gerekirse sırtımızda bile taşırız. harbi taraftar lazım taraftarları beklioz maça giriş 10 lira çıkış bedava -
Fenaaa :D
İstanbula gelcem bu yaz mutlaka iletişimde oluruz o zaman benimde dahil olduğum bir maç yaparız beyler :D
Dolayısı ile bu organizasyona katılamayacağım,üzgünüm :/ -
yaz beni
-
İstanbul'da olsaydım gelirdim :)
-
2 takımı tamamlayamazsanız ben bizim takımı getirebilirim size karşı oynarız.