Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Tahribat İçin Çal 2 (Yeni Konu)
Tahribat İçin Çal 2 (Yeni Konu)
-
http://www.youtube.com/watch?v=qpZ18recO9A
tarza takmayınız.. bu tarz bişe olcak çünkü çok fazla enstrüman var, cover zaten siksen olmaz. ayrıca kayıt yapıyoruz hacılar birleşmeye carta curta gerek yok.. bpm belirlenir. altyapı da olur. herkes kendine düşen kısmı kaydeder, ha mızıkaya ayrı bi altyapı gerekir bpm değişir zaten burak bu konularda aşmış bi arkadaş. organize olursak ve düşündüğüm gibi de olursa efsane bişe olabilir düşüncesindeyim ben..
-
yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------burakbet bunu yazdı:
-----------------------------yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------bir araya gelmeden beste yapılması pek bi imkansız. anca bi kişi yapıcak onlarda onu çalıcak ki bu önceki olayla aynı şey herkesten bişey olmayacak içinde.Cover'da ısrarcıyız dayım.
-----------------------------hayır hocam bassline belirlendikten sonra şarkının tonu gidişati bpm'i belirlendikten sonra hiç de imkansız değil. sadece bi tane lider olucak gidişat olucak. o konuda da holy olabilir diye düşünüyorum lider. adam elektrocu
-----------------------------biz neciyiz bizde elektrocuyuz ama azcık aklı olan bir araya gelmeden yapmaya kalkmaz beste. yoksa 5 dakikada yapayım müziği o sorun değil.Dediğim olay herkesten bi fikir alarak yapmak imkansız yanyana olmadan.
-----------------------------hocam tamam sen de elektrocusun zaten kimesi kimseden üstün tuttuğum yok. sadece holy bizi madem bir arada tutan adam şarkıda onun önderliğinde olur demek istedim. o tonumuzu belirliyosa diğer gitaristler de b bölümünü oluşturur demek istedim. ayrıca amacım istediğimi kabul ettirmek değil oylama yapıyoruz çoğunlun ne isterse, ve gerekirse holy ve reneyle de görüşülür bu konu hakkında ne düşünüyolar öğreniriz
-
Arkadaslar beste yapması çok zor aynı ortamda olmadıkca. biri temel aletlerden başlasın kayıt alsın tek onun üstüne yavaş yavaş diğer aletleride ekleyelim. ama ekledikce burda paylaşalım güzel işler çıkar. mesela davulla başlnabilir davulun üstüne elektro ve bağlama olabilir onların üstüne hafiften ney girer felan.
-
konu uzun ömürlüyse ve tarz da söylenirse belki denerim =) söz konusu hakkında
-
where is my mind ?
-
yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------bir araya gelmeden beste yapılması pek bi imkansız. anca bi kişi yapıcak onlarda onu çalıcak ki bu önceki olayla aynı şey herkesten bişey olmayacak içinde.Cover'da ısrarcıyız dayım.
----------------------------- -
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------hayır hocam bassline belirlendikten sonra şarkının tonu gidişati bpm'i belirlendikten sonra hiç de imkansız değil. sadece bi tane lider olucak gidişat olucak. o konuda da holy olabilir diye düşünüyorum lider. adam elektrocu
-----------------------------bassline kim belirlicek belki çok boktan olucak bassline ha bide iyi oldu diyelim kaç kişinin nota bilgisi, ton biligisi ve gerekli beste yapma becerisi var o baslline üzerine.
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------bassline kim belirlicek belki çok boktan olucak bassline ha bide iyi oldu diyelim kaç kişinin nota bilgisi, ton biligisi ve gerekli beste yapma becerisi var o baslline üzerine.
-----------------------------zaten o bilgilere sahip adamlar ismini yazdırmadı mı listeye? yanlış mıyım?
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------korhan bunu yazdı:
-----------------------------zaten o bilgilere sahip adamlar ismini yazdırmadı mı listeye? yanlış mıyım?
-----------------------------ben zannetmiyorum.
-
Ya kaç gündür konuyu takip ediyom hep söyle yapak böyle yapak ne bok yapcaksanız yapın artık icraat göre herkes birbirine sallayıp duruyo