Tahribat İçin Logo Yaptım.Nasıl Olmuş?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------sizler ne mutlu insanlarsınız ne renkli kişiliklersiniz :|
ben yapsam logoyu sırf siyah beyaz olurdu heralde :S
açıklamaya da gerek yok zaten
-----------------------------0m3r bunu yazdı:
-----------------------------hoca bu ne kerane tabelası gibi
-----------------------------bu 2 yoruma koptum :D:D
-
emege saygı arkadaşlar....
-
abes kaçmış biraz ama hevesini kırmayalım çalışmaya devam TBT ye uygun bi logo deil ama başka bi yer için güzel olabilir.
-
Bana iğrenç geldi ya tbt nin karızmanın a.q. muşsun yani hocam.
-
Adam uğraşmış yapmış , beğenmedim dersin de , berbat , bok gibi olmuş ne demek , salak mısınız siz ?
Ben de beğenmedim , yani bilişim & hack sitesi için uygun bir logo değil fakat tatil köyü olsa , bundan daha iyisi olmazdı (:
-
Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Adam uğraşmış yapmış , beğenmedim dersin de , berbat , bok gibi olmuş ne demek , salak mısınız siz ?
Ben de beğenmedim , yani bilişim & hack sitesi için uygun bir logo değil fakat tatil köyü olsa , bundan daha iyisi olmazdı (:
-----------------------------Bence senin bu söylediğin hepsinden daha kırıcı.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Adam uğraşmış yapmış , beğenmedim dersin de , berbat , bok gibi olmuş ne demek , salak mısınız siz ?
-----------------------------Hoca tamam da , adam uğramış , zaman harcamış , emek vermiş . Paint'te 3 saniyede TbT yazsa bile bir emek vardır orada , bir uğraş vardır ki bu adam kendini foruma yakın , samimi hissetmiş ki koymuş , bu yazılanları hakediyor mu ?
Aynısını sana yapılsa kırılmaz mısın ?
-
emegine saygiii.. dediği gibi paintemi yaptin
-
yazı dışında geri kalan herşeyi sil
-
Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Hoca tamam da , adam uğramış , zaman harcamış , emek vermiş . Paint'te 3 saniyede TbT yazsa bile bir emek vardır orada , bir uğraş vardır ki bu adam kendini foruma yakın , samimi hissetmiş ki koymuş , bu yazılanları hakediyor mu ?
Aynısını sana yapılsa kırılmaz mısın ?
-----------------------------Daha önce benzeri olmuştu.
Benim tasarladığım wallpaper hakkatten güzeldi hemde :|
BuzuL şerrosu olayı dalgaya vurunca insanlar da trend i takip edip
Dalga geçmişlerdi.
Sonra üzüntü içinde silmiştim konumu :|