folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle 2009 A

Tahribat İle 2009 A

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

YENİ YILA  GÜNLER  KALA  YENİ BAŞLANGIÇ   VE  YENİ UMUTLARLA  HERKESE  MERHABA;

KOCA BİR YILI GERİDE  BIRAKTIK  ÇOK YAZDIK  ÇOK KONUŞTUK FAKAT HATALARI VE  YANLIŞLARIYLA  GEÇİRDİĞİMİZ  ZAMAN HEPİMİZİNDİ  BİRLİKTE  YAŞADIK  VE  BİRLİKTE  1YIL DAHA YAŞLANDIK.

2008 BAZILARI  İÇİN  İYİ BİR YILDI  BAZILARI İÇİNSE  ZOR KOŞULLARLA  GEÇMEK BİLMEYEN ZAMAN  AKIMIYDI. AMA  GENELİNE BAKACAK OLURSAK ARTAN TERÖR  OLAYLARI, BUNA BAĞLI OPERASYONLAR  YENİ KADROLAŞMALAR ,  ANAYASA  DEĞİŞİKLİKLERİ ,  KAPATILAN BELEDİYELER  DOLAR VE EURONUN  YARATTIĞI  KAOS  YAKLAŞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ VE  MELİH GÖKÇEK FOYASI  İLE   HERKES İÇİN ZOR BİR  YILDI  BU YILDA DEVLETİN SÜREKLİ DÜŞTÜ  DEDİĞİ  FAKAT BİZİM BİR TÜRLÜ  GÖREMEDİĞİMİZ ENFLASYON  VE  KRİZ  YÜZÜNDEN BİR ÇOK İŞLETME  KAPANDI BİR ÇOK İNSAN İÇİN  DÖNÜM  NOKTASIYDI  2008;   YENİ HÜKÜMETİN  GÖREVE  BAŞLAMaSINDAN  BU YANA  HALK İLK DEFA  DOĞRULARINI  VE YANLIŞLARINI  GÖRDÜ  İLK DEFA YAŞAM KOŞULLARI   ZAMLARLA  VE  ADALETSİZ  GELİR VE  GİDER  FURYASINDA  BU KADAR ZORLAŞTI.

HALK ARTIK  BU YÖNETİM VE İDARE İLE  LEHİMİZE  GİBİ  GÖSTERİLEN  ŞEYLERİN ASLINDA ALEYHİMİZE  OLDUĞUNU ANLADI  YAŞAM KOŞULLARI  BU YIL;  HİÇ OLMADIĞI KADAR  KÖTÜLEŞTİ.  CAN VE MAL KAYBI  O KADAR FAZLA OLDU Kİ  BU YIL, NE TOKİ EVLERİ NEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM  PROJELERİ  BİZİ  TESELLİ  ETMEYE YETMEDİ. 

KAPANAN BÜYÜK İŞLETMELER  İŞSİZLİK ORANINI BİR KAT DAHA ARTTIRDI . KAR YAPMADAN  İPİN UCUNDA  SALLANAN  AMA BUNA RAĞMEN  AYAKTA KALMAYA  ÇALIŞAN  ORTA HALLİ İŞLETMELER  DE  KARA KARA DÜŞÜNMEYE BAŞLADI  ALIM GÜCÜ AZALDI  ELEKTRONİK SEKTÖRÜ  SÖNDÜ  NE İNSANLAR ALABİLİYOR   NEDE FİRMALAR  SATABİLYOR.  YARININ NE GETİRECEĞİNİ BİLMEDEN İNSANLAR  TEDİRGİN  HUZURSUZ VE ERTELEMELİ YAŞIYOR  HAYATI  2009 UN YARISINA  KADAR SÜRECEK OLAN  KRİZ  BİR SÜRE DAHA  İNSANLARA  BU HİSSİ YAŞATACAĞA BENZİYOR.OYSA  BİR DEFA  GELİYORUZ  HAYATA  HERŞEY GÜZEL OLSUN İSTİYORUZ  DOLAYISI  İLE;  BAZEN DURAKLAYIP  BAZEN COŞUYORUZ.  BAZEN ÜMİT EDİP HAYAL KURUYOR , BAZENDE ELİMİZDEKİLERLE YETİNMEYE ÇALIŞIYORUZ. SONUNDA BİR ŞEKİLDE  MUTLU OLMAYI BAŞARIYORUZ. HAYATTA HERŞEY GELİP GEÇİYOR BİRGÜN;  ALIŞIYORUZ  ZAMANLA HERŞEYE İÇİMİZDEKİ BOŞLUKLARI DOLDURUP , TELAFİ EDİYORUZ  BAZI ŞEYLERİ TELAFİSİNİ  YAPAMADIĞIMIZ ,  ENGEL OLAMADIĞIMIZ , YERİNE BİRŞEYLER KOYAMADIĞIMIZ  DURDURAMADIĞIMIZ  TEK ŞEY ZAMAN  ….

YENİ GELECEK ZAMAN DİLİMİ İÇİN  GÜZEL ŞEYLER DİLEMEK TEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK … YENİ UMUTLARLA VE GÜZELLİKLERLE   DOLU 2009 DİLİYORUM  BÜYÜK TBT AİLESİNE.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    her yıl umut edioz  daha  boka sarıyo ... 2009'a umutlu girmicem

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    ağlence alkol ve seksten başka pek bi getirisi yokki yeni yılın

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

edit :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı:

media_center bunu yazdı:

edit :D
    ben bırak umutlu girmeyi :) 2009 a girmemenin yollarını arıyorum:) mümkünse hiç girmiycem:):) intihar demeyin ceset olarak da olsa giriyoruz:D  "4S" kuralı<

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    yar seni bekleyeli belki 14 bahar geçti :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    yeni yılı neden kutlayalım ki

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    folderid=80000 :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    İnsan ömründen giden koca 1 yılı neden kutlar bilmem :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

ben cay ocanda calışıyorum yeni yılda ne kadar cok cay satarsam okadar cok para kazanacak bende o kadar mutlu yatacam mutlu uyanacam yeni yıla

yeni yıla cok caysatma dileğiyle girmek istiyorum...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

edit

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 15