Tahribat İle İlgili Soru ?
-
Arkadaşlar alıntı yaparken bu durumla karşılaşıyorum ve her seferinde silmek zorunda kalıyorum neden böyle oluyor? Alıntı yaptığım mesaj, tam enter'a basıp alt satıra geçerken 2.kez yazılıyor ?
http://img528.imageshack.us/my.php?image=tbtnewpostyb3.jpg
-
http://img528.imageshack.us/img528/3988/tbtnewpostyb3.jpg
buradan daha iyi görebilirsiniz.
Edit : Galiba sayfa tam yüklenmeden yazmaya çalıştığımdanmış.. Kilit ya da Delete.
-
bendede oluyo:D
-
evet bunun konusunu ben açmıştım yapılacak birşey yok shiftle birlikte enter a bas
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
evet bunun konusunu ben açmıştım yapılacak birşey yok shiftle birlikte enter a bas
-----------------------------Bunu nasıl keşfettin?
-
sadece ff de olan bi sorun yanlış bilmiyorsam...
-
hocam şöle de yapabilirsin bi kere bu yön tuşlarıyla sağa sola yap sonra enterle oluo
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------msn den heralde msn de entera basınca gönderiyo shift + enter da alt satıra geçiyo:D burda da aynı
-
ateşi keşfettikten sonra ateşinde üzerinde et pişirmeyi keşfetmek gibi bişi nan bu!..
-
GebesH bunu yazdı:
ateşi keşfettikten sonra ateşinde üzerinde et pişirmeyi keşfetmek gibi bişi nan bu!..
-----------------------------Oha abartma be :D
-
sirpence bunu yazdı:
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------msn den heralde msn de entera basınca gönderiyo shift + enter da alt satıra geçiyo:D burda da aynı
------------------------dipnot: sadece shift enter degil ctrl enter vb. kombinasyonlarda alt satıra geçiriyor