Tahribat In Tadı Mı Kaçtı_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Ya kimse gücenmesin ama eskisi gibi tad yok tahribatda önceden cafeye gidince heyecanla açardım çok güzel şeyler oluyodu sitede artık öyle değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    konuyu fazla açmamışsın bilgi ve döküman anlamında mı yoksa sohbet ve muhabbet anlamında mı...

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    eskisi kadar hack anlatımı falan yok forumda.
    benm gorduum tek eksik o
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Zaman geCtikCe her $ey kotu oLuyoR heR yarin Dünü hatıRLatioR insana :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek
    Kardeşim artık sen bilgi almaktan bıktın... Var bu tür insanlar ama yeni başlayan birine sorarsan en az senin il günlerde olduğun kadar heyecanlıdır...

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    2003 yılıyla 2006 yılı arasında birazcık değişme olduğu doğru :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Ya hem döküman hem pro olarak dialoglar iyi ama ne bilim abi öyle işte..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    şöel bişi denior.sorduunuz soruya cevap alamdınız oldu mu die..
    hayır. hep aldık saolun.ama şöle bi durum var...
    dökümanların dökümanlar bölümü dışında olmaması veya olanlarında ilgi görmemesi üye kalitesini düşürüyor gibime geliyor.
    kimse dediklerimi ynlış anlamasın o WCli öküzler bütün gün mal gibi okuyolar herşeyi.biz de geyie vuruyorelar arkadaşlar...
    Tahribt şu an Turk Hack aleminin en sağlam sitesi.ama bu farkı yaratan adminler.kullanmıcılar olarak ortaya pek birşey koymuyoruz gibime geliyor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eff_
    eff_'s avatar
    Erkek
    bak abisi bu site taşagı bol bi site burann farki ztn paylasımının pek olmaması sitelerin alayı paylasım sitesi zart sitesi paylasım adamlar sasırmıs aynı proyu 75788 defa goruyom farkı bu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaşım tahribat.com size sürekli yenilik sunacak holy program yazıcak yada burada hergün sevmediğimiz bir grubun sunucusunu deface edicez dağıtıcaz die bir durum yok. Birazda bu konuları geliştirerek foruma heyecan katacak olan sizlersiniz.

Bir çok müridin son zamanlarda salak salak başlık açtıklarını ve adeta kendilerini bir hayvan egosuyla tatmin etmeye çalıştıklarını görüyorum.

Burada forumun http://www.tahribat.com/forumabout.asp bu linkte yazan kurallardan başka kuralı bulunmamaktadır.Bu kurallara uymayanlar zaten gerektiği gibi uyarılıyor.

Heyecan sizsiniz..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bu kadar sinirlenme yav.kimse sana bişe dememiş.hatta seni destekleyen şeyler yazmışlar bilmem farkında mısın.
    tadı kaçtıysa bu bizim yuzumuzden oluyo.herkes bunu demiş.
    sana kişisel bişey dememişler
Toplam Hit: 4558 Toplam Mesaj: 26