Tahribat İndex Wallpaper
-
Hatta sunu google da yazıp bı bakında azınızın payını alın All your base are belong to us
-
Hay Allah razı olsun a.q millet çakmıyo gelmiş burda ingilize öğretmenliği okuyan adma ingilizce dersi veriyo dedin doru sytem yada systems ta olabilir o fark yapmaz
-
hoja egzantirik bişey böle hoş olmuş da mükkemmmel diyemeyiz :) ama güzel yane
-
Eywalla kurtcuum sağolasın he şöyle yaws mukkemmel olması önemli değil biz elimizden gelen bişeyi yaptık bakın lan bakında örnek alın adam adam gibi görüşünü yazmış olmuş veya olmamış bu sizin kararınız ve değer verdiğim için görüşlerinize sordum ama siz gelipte yok ingilizce yazarak artislik yapmanın ne anlamı war yok o oyle yazılmıyo bole yazılıyo falan dediniz bi laf wardır beyler :
BİLİYORSAN KONUS İLHAM ALSINLAR BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR...
Google da dediğim kelimeyi aratan arkadaşların buraya pardon sorry etc. bişeler yazması gerekıyorsu ama neyse muhim deil hepimiz kardeşiz olur bole şeyler hade gözüm öpmüşem ! -
Fena değil yenilerini bekliyoruz
-
ya ben hack mack olayından pek anlamam daha dorusu bildiğim bi çok şey war ole forumlarda falan aranıp bulunamayacak taktikler yalnız hiç uğraşmadım eğer T.B.T için index resmi isteyen arkadaşlar olursa tarif etsinler nasıl bişi istediklerini yaparım ama en ince detayına kadar tarif etsinler DesigneR Kardeşimiz kadar olmasada design konusunda kendime güweniyorum.Eğer istek olursa yapar upload ederim sadece hack indexiyle sınırlı kalmaz nasıl bişi isterseniz yapmaya çalışırım yane yeterki en ınce detayına kadar nasıl bişi istediğinizi anlatın siz...
-
aga güzel olmuş ta aklıma takıldı??Neden örümcek?¿
-
World Wide Web dünyayı saran "ağ" be hacı :P
-
Bana sanki super turkce konusyonuzda kalkmis ingilizcede sidik yaristiriyonuz
mind your own fuckin businesses -
Al işte buyur burdan yaq yorum yok ya hacı ne diyosan dorudur eywalla
Toplam Hit: 4269 Toplam Mesaj: 26