Tahribat Kayseri Buluşması...
-
ben sana söyleyim :))
eray
Milamber
Vukuat
UCAN TENEKE
bu arkadaslardan 2 si gecen bulusmaya geldi ben dahil 3 kişi toplanabildik anca
UÇAN TENEKE nin işi çıktı gelemedi. Vukuat (Yunus abininde haber olmamış...
daha bir çok mürid var konuya 10 kişi kesin gelecem yazmıştı ama 2 kişi geldi işte... sen bnm açtığım kayseri buluşması konularına bak ordan bulabilirsin kimlerin oldugunu
-
valla çalışıyoruz çoğu kişi çalışıyor fırsat bulursam gelirim bende siz ayarlayın beni saymayın ama :)
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------
valla çalışıyoruz çoğu kişi çalışıyor fırsat bulursam gelirim bende siz ayarlayın beni saymayın ama :)
-----------------------------dostum sen beni bilmen ama ben seni dehsetialemden beri bilirim :)) görmek kısmet olmadı tanışmayı mutlaka istiyorum :)
-
Kayseride Olan Müridleri Listeledim ::D Şimdi İş Zamanı
-
up yokmu baska gelen :s
-
tavsiyem bayramdan sonra yapın öğrenci vatandaşlarda katılır
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiyem bayramdan sonra yapın öğrenci vatandaşlarda katılır
-----------------------------İsteğim hani gelmişken müridlerle tanışmak yoksa dediğin gibi bayramdan sorada yapılabilir : |
-
Kayser /i Devel i/ sindelhoyuk kasabası ne öyle Kayseriler 12 ay jandarmaydık ne zman ihpar gelse sindelhoyuk
-
Bulusma tarihi ;
30 Temmuz Cuma günü saat 20:00 da Cumhuriyet meydanı Atsız Atatürk heykelinin yanında buluşuyoruz... Tereddüte düşenler kesin gelsin biz orda olacağız enes ve ben...
-
Yarın Buluşma Saatine Yakın Bir Zamana Kadar Nete Girme Durumlarım Var Tereddütle Kalan Ve Son Dakikada Gelmek İsteyen Arkadaşlar Benle İletişime Geçsin... (PM)