Tahribat Konya Tayfası
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------
ben hızlı yürüyordum adalhanın sağından gittim ondan sonra tam benim patrona tahribattan birini gördüm varmış varmışşş tshirt giyen varmış dedim hadi ya nerde gördün dedi tam dükkanın içindeydik güvenlik kamerası takıyorlardı sen geçtin :D ahaaaaaa işte geçti dedim sonra güvenlik kamerasından geri sardırdım izledim sen böyle hayattan bıkmış bir vaziyette yürüyon ondan sonra dükkandan ben fırlıyorum senin arkandan bakıyorum :D:D:D valla yarın gideyim mangalcıdan alırım ben güvenlik görüntülerini :D göndereyim çok geyikkk ya izle izle öldüm ben dün :)
-----------------------------doğrudur:)
-
ne yapıyorsunuz olm video resim mesim ajanmısınız nesiniz :P
beyler buluşma hafta sonu olsa iyi olur diğer türlü benim gelmem zorlaşır.
-
arkadaşlar beni de yanlış anlamışsınız :) ben şu an ankaradayım. buluşma günü konya'ya gelebilirsem haber ederim.
-
Pazar günü yapın buluşmayı. Saat şöyle 3 - 4 gibi.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ne yapıyorsunuz olm video resim mesim ajanmısınız nesiniz :P
-----------------------------o antika laptop'u getirecekmisin lan :D
-
Stifler bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ne yapıyorsunuz olm video resim mesim ajanmısınız nesiniz :P
-----------------------------o antika laptop'u getirecekmisin lan :D
o kodır makinesi öyle olar :Pelimde 22 inclik bir hp var onu getirirdimde kolum yoruluyor taşırken 7 kilo :|
-
Musket bunu yazdı:
Pazar günü yapın buluşmayı. Saat şöyle 3 - 4 gibi.
tamam sende gelirsen neden olmasın dimi arkadaşlar :D -
arkadaşlar buluşmayı önümüzdeki bir tarihe erteleyebiliriz ya da biri organizasyonu üstlenebilir, sağlık sorunlarımdan dolayı viral bi enfeksiyon geçiriyorum ve 1-2 dk dan fazla ayakta kalamıyorum kusura bakmayın ama durumumda bir düzelme olursa sizinleyim kesinlikle..