Tahribat Kütahya
-
Mesai saatleri dışında olsun inci, dream v.b. gibi mekanlarda olmasın katılırım :}
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Mesai saatleri dışında olsun inci, dream v.b. gibi mekanlarda olmasın katılırım :}
-----------------------------kütahyada başka mekan varmki :D ben ayrılırken yoktu
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------2.5 sene tavşanlıda okudum götüm başım dondu kütahyada ama tavşanlı harbi güzel yer. eve dönünce daha çok anladım :D
-----------------------------nerde okudun?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------orta ameriakdada birileri yok mu yaw :)
burda da bi bulusma ayarlayalim
olmadi toplanin 3-5 kisi gelin
guzel buralar caribbean adalari falan filan gezer tozariz zencide cok :)
-----------------------------hacı şimdi iş durumları nasıl orada
hani buradan gelsek sigorta olayını nasıl yapıyorlar orada
zenci demişşin siyah insanları ne yapıyorsun sen ? irdelemişsin üstelik
-
ben de kütahyadayım
-
ne zaman? nerde?
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Mesai saatleri dışında olsun inci, dream v.b. gibi mekanlarda olmasın katılırım :}
-----------------------------kütahyada başka mekan varmki :D ben ayrılırken yoktu
-----------------------------
Mekan var olmaz mı ama isteğe göre değişir tabi ki... Alkollü mekanlar olabilir Voodoo ve Pubuç fasıl var yada alkolsüz medeniyetten uzak hisar döner gazino, yada daha uzak kestaş olabilir önemli olan ne istediğini bilmek =) o kadar da ayaklar altına almayalım memleketimizi yazıktır günahtır. Olmazsa 45 dk eskişehir uzar geliriz...
-
Tahribatta baya hemşehri mürit varmış ya da haberimiz yok
-
burda bu kadar kütahyalı mürid olduğunu bilmiyodum ya:D beyler okuyo muyuz peki?
-
havalar ısınmadan pek kimse gelmez gibime geliyo. neyse onuda geçtimde beyler iş arıyoum yav varmı bildiğiniz bi yer fln? gloria fln demeyin hani biraz daha rahat bişi arıyorum
-
aramızda kütahyalılar gizli dolaşıyor :)