Tahribat Kütahya Bulusması
-
Millet sitede Kütahyalı yok diyo hadi Kütahyalılar bizde bi araya toplanalım.
-
Yalnız takılacan gibi görünüyor kardeş:)) Kütahya'dan başka kimse yok galiba.
-
olmaz olurmu ben varim ama yurtdisindayim o yüzden yatar o is.
bildigim bide sorcerer var kütahyada. -
bende afyonluyum kutahyaya yakınız şivemiz falan aynı ;) ama hataydayım
-
olmaz olurmu ben gelirim sonra sorcerer var yetmezmi?
-
BEN KUTAHYALIYIM ABIII anatolıa dan gırıyom hep özele gel bulusak yaws
çiniler dıyarı yokmu tahrıbatı bılen kutahyadan sosyal konutlardayım aga sen neredesın
-
ben kütahyada okyrm afdrsn ama burası bom bok bi memleket bana göreee.... :)))..allh..sewdiği kularını bide öğrenci va asker se düşrmsn işh.....amen....
-
merhaba arkadaslar bende kütahyadayım burda ogrenciyim bole bir bulusma gunu olursa katılırım sanıyorumm
-
evet Tahribat Kutahya Bulusması 2005
Sarı sonbahar da yüzümüzü bıçak gibi kesen rüzgara aldırmadan belirtilen meydanda buluşacaktık...
Tek tük tipinden tahribatçılara bezrttiğimiz tipler geçiyordu daha üç kişiydik ve birbirimize samimiyetimiz olmadığı için pek konuşmuyor yüz yüze gelmemeye çalışarak susuyorduk.
Az öncede o tiplerden iki üçünün esnaf bir diğerinin de ayakkabı tamircisi olduğu ortaya çıktı.
İçimizdeki ses onların iyi kamufle olmuş hackerlar olduğunu söylüyordu bize...
Ama a.q umun hackerları kir pas içinde aksama dogru eve dağılınca gerçek çıktı ortaya...
kütahya lı tht liler yoktu;olan ipnelerde satmıştı bizi...
gıyyyyyyy,zıyyyyyyyyy,(ve hatta mıyyyyyyyy) keman sesi
sarı yapraklar rüzgarda savrulurken üçümüzün attığı küfülerin bizi samimi kılmasıyla buruk bir sohbetle kıcımıza kadar usuyerek bır kahveye daldık....ve kamera ufukta,bulutların arkasından sadece sık kadar bır yerı gorunen gunese dogru zoom yapar...
-
la bu saatte ne sonbaharı kış geldi tir tir titriyoz a.q yerinde
hem ne die bu kadar acele ediyonuz kutahya kaçmıyoya buluşuruz bi gün zati buluşacak kişi sayısı 4 ü geçmez ama ::))) -
AnTiSoZeL bunu yazdı:
BEN KUTAHYALIYIM ABIII anatolıa dan gırıyom hep özele gel bulusak yaws
çiniler dıyarı yokmu tahrıbatı bılen kutahyadan sosyal konutlardayım aga sen neredesın
kütahya tavşanlı antolia cafe mi internette yürümeyin koşun bizim 4-5 sene önceki sorci ile ilk sitemizde o denyoların reklamını koyduyduk:D