Tahribat Laptop Çıkarırsa :)
-
evt üstten bakınca daha güzel gözüküyor ama notebook0004.jpg resmine baktım direk.o açıdan bakınca tuşlar sanki üstünde duruyo gibi olmuş.onları biraz daha alttaki tablanın içine doğru gömersen kenarlarınıda dışa doğru verirsen olur gibi sanki.
sonuçta senin tasarımın istediğin gibi yapmakta özgürsün.benimki ufak bir yorum sadece.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------evt üstten bakınca daha güzel gözüküyor ama notebook0004.jpg resmine baktım direk.o açıdan bakınca tuşlar sanki üstünde duruyo gibi olmuş.onları biraz daha alttaki tablanın içine doğru gömersen kenarlarınıda dışa doğru verirsen olur gibi sanki.
sonuçta senin tasarımın istediğin gibi yapmakta özgürsün.benimki ufak bir yorum sadece.
-----------------------------Dikkate alıyorum dostum.Heey sende tahribat üyesi olduğun için üretimine katkıda bulunacaksın yorumlarınla.
-
Hoca güzel olmuş eline sağlık. Ama bende dış kapaktaki logoyo beğenmedim klasik aytek logosounu koyarsan ve o deyaz diskin derinliğini biraz daha diürürüsen bence dha güzel olur. Kolay gelsin.
-
logosunu yeni gördüm. DELL'in logosunu andırdı bana
-
hoca, sen tbt nin tost makinasını tasarlarsan daha çok tutulur :)
-
Hocam eline emegine saglık daha iyilerinide bekliyoruz...
-
Hocam hersey iyi guzelde TBT-SZ24 isimli modelin SZ24 u kafaya nerden esti (: neden sz 24?
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hersey iyi guzelde TBT-SZ24 isimli modelin SZ24 u kafaya nerden esti (: neden sz 24?
-----------------------------Salladım hocam serisini.Varsa anlamlı birşey kafanızda onu koyalım seriye.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Salladım hocam serisini.Varsa anlamlı birşey kafanızda onu koyalım seriye.
-----------------------------tbt31 olabilir hoca :D tbt serisi olsn bence :)
-
calısmalar guzel tbt logosunu cıkartma degılde gomme yap okyada tranasparan yap yada gızlı yap bıseyler yap ıste ok
notebook kalınlıktan bısey kazanmasın...
ıyıce ıncelsın ok