Tahribat Logosu Gif Animasyonu
-
güzel eline sağlık
-
şunun boyutu düşsede msne koysak :F 200 kb'den az falan -
hocam boyutunu düşürürsen, bir de arka fonu transparan yaparsan çok güzel avatar olur, hiç olmazsa arka fonu avatarların arkasındaki desenle aynı yap ama, çünkü avatar olursa arka fon beyazken çok sırıtır, transparan olursa süper olur.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
hocam boyutunu düşürürsen, bir de arka fonu transparan yaparsan çok güzel avatar olur, hiç olmazsa arka fonu avatarların arkasındaki desenle aynı yap ama, çünkü avatar olursa arka fon beyazken çok sırıtır, transparan olursa süper olur.
-----------------------------ilk posttaki 2. resimin arkaplani transparan, kenarlar çok kötü görünüyor onda birde boyutunu 2 şekilde düşürmeye çalıştım.
Çözünürlüğü 50x50 yaptım 200 kbnin altına düşmedi + çok berbat oldu birşey belli olmadı.
Frameleri düşürdüm bu seferde o akıcı dönüş donarak dönmeye başladı oda çok kötü oldu ve yine 200 kbnin altına düşmedi :S
Beceremedim bi resimi ufaltmayılo x( -
hacı daha ufak boyut ve yüksek kalite için gif yerine hareketli png (apng) yapmayı deneyebilirsin.
-
trampfd bunu yazdı:
hacı daha ufak boyut ve yüksek kalite için gif yerine hareketli png (apng) yapmayı deneyebilirsin.
Onela ?
Örnekler varmı hocam -
piskopatix bunu yazdı:
trampfd bunu yazdı:
Onela ?
Örnekler varmı hocam
-----------------------------http://animatedpng.com/index.php/samples/8bit-gif-vs-8bit-apng/
http://www.google.com/search?q=animated+png
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Standart bişi değil bu :) IE'de falan çalışmaz..
The Animated Portable Network Graphics (APNG) file format is an unofficial extension to the Portable Network Graphics (PNG) specification.
Type Application Support Image processing
applicationscphktool APNG Anime Maker v. 1 (June 9, 2009)[7] Gamani GIF Movie Gear v. 4.2 (March 2008)[8] GIMP with the APNG Plug-in. ImageJ v. 1.41g (July 3, 2008)[9] Imagine v. 1.0.4 (November 14, 2008)[10] Konvertor v. 4.02 (May 2010)[11] KSquirrel v. 0.7.2 (October 3, 2007)[12] Paint.NET with an add-on. XnView read-only, v. 1.97.4 (April 30, 2010)[13] Web browsers Gecko-based Mozilla Firefox v. 3 (June 17, 2008)[14][15] SeaMonkey v. 2 Iceweasel and other rebranded Mozilla products by the Debian project No[6] Opera v. 9.5 (September 17, 2008)[16] Internet Explorer No[17] WebKit-based Safari No Google Chrome/Chromium No[18] -
ie de çalışmayan şeyleri daha çok seviyorum, keşke hiçbişey ie de çalışmasa :)
-
Ben hiç duymadım öle bişe, Vay bea e bunu ne ile bu formata çevirebilirizki