Tahribat Menu Tuhaf Gözüküyor
-
Ben şuan Opera'da js kapattım, tahribatta menuler alt alta girdi ama facebook girdğimde bi sorunla karşılaşmadım..
İstersen jsli bi siteye girip deneyebilirsin. Js kapalı mı acık mı diye. -
Ubuntuda öyle oluyor diye birşey yok. Ben de ubuntu kullanıyorum, sorun yok. Ama mesela tüneller aracılığıyla girerseniz sorun olur. Mesela ktunnel. Çünkü onlar sanırım js yi inaktive hale getiriyor.
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Ben şuan Opera'da js kapattım, tahribatta menuler alt alta girdi ama facebook girdğimde bi sorunla karşılaşmadım..
İstersen jsli bi siteye girip deneyebilirsin. Js kapalı mı acık mı diye.
-----------------------------eklenti açık

-
hocam tahribata www.tahribat.com dan deilde tahribat.com dan girmeyi dene... bende de chrome durum öyle ama tahribat.com dan girdiğimden sorun olmuyor..
-
büyük ihtimal javascript kapali
-
ubuntudan tbt girdim ben normal.
-
ndmylmz bunu yazdı:
hocam tahribata www.tahribat.com dan deilde tahribat.com dan girmeyi dene... bende de chrome durum öyle ama tahribat.com dan girdiğimden sorun olmuyor..
-----------------------------çok enteresan gerçekten de oldu www yzmadan girince düzeldi. Ne hikmetse :D sağol ndmylmz
-
tahribat www. ile kullanilmiyor. mesela suanda uyeliginizdesiniz googleden adres www.tahribat.com olacak sekilde tahribata ulasin uyeliginize girmemis gozukeceksiniz :)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
tahribat www. ile kullanilmiyor. mesela suanda uyeliginizdesiniz googleden adres www.tahribat.com olacak sekilde tahribata ulasin uyeliginize girmemis gozukeceksiniz :)
-----------------------------dediğin normal bişi ama site görünümüü etkilemesi tuhaf