Tahribat Minecraft Faction Serveri
-
iki gün önce ne oyunuymuş diye bi yükleyim dedim sayenizde ekran kartım yanacak sanırım ama güzel oyunmuş
-
ya benm labtopun 4 gb ram + 1gb lık nvidia 540m var
oyun tiny de bile zaman zaman kasıyor sinir etti.Labtopda ayrıca onboard intel ekran kartı olduğu için onboarddan oynuyor sanırsam oyun .exe olmadigi icin de nvidia ya tanıtıp 540m den giremiyorum deli oldum !!
-
server sağlammı giremiyorum ben :|
güncelleme yapmam gerekiyormuş neyse hallet onu ama grafik ayarı ve harita eklentisi gitti
neyse bu azimi derslerde gösterseydim cern de çalışıyordum şimdi amk :|
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 05:55'da wert tarafından düzenlendi.
-
La serverdan banlandım sırf sandıkları açabiliorum diye.
allahın bir lutfuydu nie attınız ki
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------La serverdan banlandım sırf sandıkları açabiliorum diye.
-----------------------------banini kaldirdimda tehlikeli bi durum oldu serverde:D
sorunu cozmeye calisicam.
baska nickle girersen daha iyi olur :)
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 22:10'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi. -
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------La serverdan banlandım sırf sandıkları açabiliorum diye.
-----------------------------banini kaldirdimda tehlikeli bi durum oldu serverde:D
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 22:10'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.
-----------------------------nası yani ?
şeyh hile mi yapıyomuş :|
-
bunu kim yaptıysa çok iyi olmuş tebrikler

-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 22:10'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.
-----------------------------nası yani ?
şeyh hile mi yapıyomuş :|
-----------------------------hayir serverde bi bug oldugundan holy yari admin yetkisine sahip gibi bisey oldu :)
-
Whitelist aktif olmuştur. PM ile nicklerinizi gönderebilirsiniz. Ağustosun ilk haftasında serveri dışarıya açmayı planlıyoruz.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------Whitelist aktif olmuştur. PM ile nicklerinizi gönderebilirsiniz. Ağustosun ilk haftasında serveri dışarıya açmayı planlıyoruz.
-----------------------------server çalışmıyor :D